Dainininkas A. Vilčinskas vestuvių proga mylimajai Jurgitai padovanos kačiuką

Šventinis Joninių savaitgalis dainininkui Arvydui Vilčinskui ir žurnalistei Jurgitai Činkienei tapo dar ilgesnis ir linksmesnis. Antradienio popietę 55-erių atlikėjas Jonavos santuokų rūmuose vedė 18 metų jaunesnę mylimąją. Aukso žiedus sumainiusi pora vienas kitam prisiekė amžiną meilę.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jun 25, 2013, 4:33 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:18 AM

Pasak Arvydo, viskas vyko labai greitai ir paprastai. „Nuėjome ir susirašėme. Mes buvome vieninteliai, nes antradieniais nelabai kas tuokiasi“, – portalui lrytas.lt sakė žinomas atlikėjas. 

Šią dieną vestuvėms pora pasirinko per daug negalvodami, kaip patys sako, skaičiai – tik atsitiktinumas. „Kai nunešėme prašymą tuoktis, mums pasakė, kad reikės mėnesį palaukti. Per Jonines metrikacijos biuras nedirbo, todėl per daug negalvojome, ir pasirinkome birželio 25-ąją“, – apie neįprastą dieną vestuvėms pasakojo Arvydas.

Vis dėlto ši diena porai nebuvo paprasta – prieš daugelį metų tą pačią dieną aukso žiedus sumainė Arvydo dėdė su teta. „Jie labai laimingai gyvena, todėl mums tai buvo savotiškas pavyzdys“, – linksmai pasakojo jis.

Santuokos liudininkais tapo Arvydo sūnus ir marti, pasveikinti naujai sukurtos šeimos atvyko artimiausi poros draugai ir bičiuliai.

Po ceremonijos jaunavedžiai didelio baliaus rengti neketina. „Mes nesureikšminame šios datos. Svarbiausia – kad mūsų santykiuose po to parašo padėjimo niekas nepasikeistų“, – tikino Arvydas.

Po vieno interviu palaipsniui užsimezgęs jų romanas išsirutuliojo į tvirtą draugystę. Dabar jau ketverius metus drauge gyvenanti pora save laiko tvirta ir subrendusia. „Labai bijojau to kvailo jausmo, kai žmonės veda ir, rodos, savaime pasikeičia jų santykiai. Tačiau paskui pagalvojau, kodėl turėčiau? Aš labai pasitikiu Jurgita, todėl galiausiai pasiryžau vesti“, – pasakojo jis.

Dainininkas užsiminė, kad jau kurį laiką bičiuliai Jurgitą vadina jo žmona, o jį glumina skirtingos jųdviejų pavardės. „Dabar viskas bus paprasčiau. Manau, tam tiesiog atėjo laikas“, – juokėsi Arvydas.

Tradiciniam medaus mėnesiui pora neketina niekur išvykti – pailsėti jiems neleidžia iš anksto suplanuoti koncertai. Nepaisant to, vestuvių šventę jie įprasmins kitaip – poros namuose turėtų apsigyventi naujas gyventojas. „Jurga labai nori britų trumpaplaukio kačiuko, todėl jau rytoj jo pirkti vyksime į Vilnių“, – linksmai pasakojo Arvydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.