„Auroroje“ sužibėjusios J. Jutaitės rankose - aukštojo mokslo diplomas

Ketvirtadienį Vilniaus kongresų rūmuose vyko Lietuvos muzikos ir teatro akademijos (LMTA) diplomų įteikimo bakalaurams ir magistrams iškilmės. Šiemet savo rankose diplomus spaudžia ne vienas visuomenei žinomas aktorius. Tarp jų – filmo „Aurora“ (angl. „Vanishing Waves“) pagrindinio vaidmens atlikėja Jurga Jutaitė (26 m.).

„Auroroje“ sužibėjusios J. Jutaitės rankose - aukštojo mokslo diplomas.
„Auroroje“ sužibėjusios J. Jutaitės rankose - aukštojo mokslo diplomas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2013, 6:03 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:35 AM

Akademijos baigimo proga aktorės atvyko pasveikinti jos artimieji, draugai.

Nuo vaikystės fleita grojusi J. Jutaitė pasirinko ne muzikantės, bet aktorės karjerą. Panašu, kad dėl to Jurga nė kiek nesigaili.

„Vaidyba daug ką duoda, jei dirbčiau kitoje srityje, daug ko netekčiau. Fantastinė patirtis, kurios neįmanoma su kuo nors palyginti.

Nuo aktorystės neketinu nusigręžti, rimtai studijuoju kino prodiuserio specialybę, ši sritis vienija daug menų, todėl yra įdomi.

Kita vertus, negalėčiau iki paskutinės dienos stovėti priešais kamerą, galėčiau dirbti tik anapus kameros“, – anksčiau „Lietuvos rytui“ sakė J. Jutaitė.

Už vaidmenį Kristinos Buožytės filme „Aurora“ Jurga buvo nominuota Lietuvos geriausios kino aktorės titului, tačiau jis atiteko Valdai Bičkutei.

Ketvirtadienį diplomai taip pat buvo įteikti aktorei Virginijai Kuklytei, Oneidai Kunsungai ir kitiems LMTA absolventams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.