Parlamentaro V. Juozapaičio jaunėlė Ieva per vestuves primins princesę

Seimo narys, operos solistas Vytautas Juozapaitis šiais metais ištekins savo trečią dukrą. Jaunėlė Ieva Juozapaitytė (21 m.) po ketverių metų draugystės ištars „taip“ mylimajam Donatui. Jaudulys dėl artėjančios šventės merginos nekausto – nuo sužadėtuvių praėjo pusantrų metų, todėl vestuvių puotai pasiruošta.

I. Juozapaitytė savo vestuvėms jau pasiruošė. Po ketverių metų draugystės tekės už mylimojo Donato.<br>J. Stacevičius
I. Juozapaitytė savo vestuvėms jau pasiruošė. Po ketverių metų draugystės tekės už mylimojo Donato.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jun 28, 2013, 9:27 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:33 AM

Ieva seka savo tėvų Eglės ir Vytauto Juozapaičių pėdomis - Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje mergina studijuoja dainavimą. „Galbūt, kada nors būsiu operos soliste“, - nusišypsojo I. Juozapaitytė.

Per Jonines savo 21-ąjį gimtadienį atšventusios merginos galvoje šiuo metu sukasi kur kas malonesni rūpesčiai nei mokslai. Už mėnesio Ieva žengs prie altoriaus.

Organizuodama vestuves mergina išsivertė be vestuvių planuotojos pagalbos. Didžiausios talkininkės ruošiantis šventei buvo jos seserys Vaida ir Vaiva. Ir, žinoma, mama, kurią Ieva vadina savo geriausia drauge.

Būtent mamos padedama ji išsirinko ir jaunosios suknelę. Sužadėtinis Donatas nuotakos rūbo neišvys iki pat didžiosios dienos.

„Suknelė guli paslėpta giliai spintoje. Laikysiuosi tradicijų ir Donatui vestuvinio apdaro nerodysiu iki ceremonijos pradžios. Per vestuves atrodysiu lyg princesė – vilkėsiu labai gražią tradicinę baltos spalvos pūstą suknelę. Tik dėl nuometo vis neapsisprendžiu. Vestuvinės suknelės paieškos ilgai neužtruko, mama padėjo ją išsirinkti. Galima sakyti, kad suknelė pati  susirado mane“, - nusišypsojo būsima nuotaka.

Vestuvių puota bus nemaža, nors joje dalyvaus tik giminės ir artimiausi draugai. Gerų bičiulių Ieva ir Donatas turi išties daug, todėl prie šventinio stalo vakarieniauti sės visa svita.

Medų būsima šeima kopinės už Atlanto. Keliaus po Jungtines Amerikos Valstijas – ten gyvena poros draugai.

Portalui lrytas.lt I. Juozapaitytė sakė, kad šeimos pagausėjimo greitu metu neplanuoja. Pirmiausia reikia pabaigti mokslus, o tada jau bus galima pagalvoti ir apie vaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.