Prieš vestuves išvaizdą patobulinusi O. Pikul: „Aš tikrai niekam neleisiu su savimi eksperimentuoti“

„Kiekviena moteris per savo vestuves svajoja atrodyti it karalienė. Tačiau vien įspūdingos suknelės, unikalių papuošalų ir nuostabios šukuosenos nepakanka. Pati didžiausia moters puošmena – sveika, natūraliu grožiu spindinti oda. Mano veido ir kūno oda turėjo nedidelių trūkumų, todėl nusprendžiau prieš pačią gražiausią savo gyvenimo dieną kreiptis į geriausius grožio srities specialistus“, - pasakoja dainininkė Oksana Pikul.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-28 19:01, atnaujinta 2018-03-05 02:39

Oksana pati yra baigusi vizažisto kursus, nuolat domisi grožio naujovėmis, be to kelia labai didelius reikalavimus savo išvaizdai, todėl grožio specialistus renkasi ypač apdairiai. „Aš tikrai niekam neleisiu su savimi eksperimentuoti. Todėl lankausi tik tose įstaigose, kurios dirba ne vienerius metus, yra sukaupę didelę darbo patirtį, naudoja saugią aparatūrą, kokybiškas medžiagas ir turi nepriekaištingą reputaciją.

O. Pikul išsirinko vieną Kaune esančią estetinės medicinos ir dermatologijos kliniką. Joje nuolat lankosi grupės „Naujos pupytės“ merginos ir kiti Lietuvoje žinomi žmonės. Būtent čia visoms grupės merginoms buvo atlikta Holivudo žvaigždžių pamėgta lazerinė lipolizė. „Matydama kaip stulbinančiai pagražėjo merginų figūros vos po vienos lazerinės lipolizės procedūros, apsisprendžiau šią kliniką pasirinkti ir aš“, - sako O. Pikul.

Klinikos gydytojai įvertinę Oksanos odą specialiai jai sudarė greito efekto odos priežiūros programą, puikiai tinkančią prieš pačias svarbiausias gyvenimo šventes. O. Pikul siaskopu buvo ištirti nepageidaujami apgamai ir greitai, be jokio skausmo pašalinti lazeriu. Taip pat specialiu lazeriu buvo panaikintas kraujagyslinis darinukas ant veido. Kadangi jos kaklo oda išsausėjo po saulės vonių, gydytoja atliko mezoterapijos procedūrą, kuri gausiai pridrėkino ir akimirksniu atgaivino odą, sugrąžindama jai spindesį. Klinikoje O. Pikul buvo atlikas ir kosmetologinių procedūrų kompleksas, kuris pagražino po darbų ir egzaminų maratono papilkėjusią veido odą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.