Žinomas moteris į vakarėlius lydi gražuoliai sūnūs

„Manėte, kad atėjau su meilužiu? Ne, tai mano sūnus!” – koketiškai juokauja jaunatviškos moterys, į parankę įsikibusios savo aukštaūgiams sūnums. Ne kartą renginiuose su savo atžalomis lankėsi aktorės Monika Bičiūnaitė (44 m.) ir Eglė Jackaitė (39 m.), o neseniai su keturiolikamečiu sūnumi Brooklynu Josephu Londone pasirodė britų dizainerė Victoria Beckham (39 m.).

Žavus žinomų moterų palydovas - ūgtelėjęs sūnus.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Žavus žinomų moterų palydovas - ūgtelėjęs sūnus.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 28, 2013, 5:55 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:44 AM

Aktorė E.Jackaitė pati stebisi, kaip greitai užaugo jos sūnus Jokūbas Brazys.

Liepos 4-ąją aštuonioliktąjį gimtadienį švęsiantis jaunuolis mielai palaiko motinai draugiją. Ir labai gerai jaučiasi ten, kur ji kviečiama.

Mat šiuo metu Jokūbas pats laiko stojamuosius egzaminus į Lietuvos muzikos ir teatro akademiją – norėtų studijuoti aktorystę, tad pramoginė aplinka jam nesvetima.

Eglei malonu išgirsti sūnui skirtą klausimą, ar moteris šalia jo – sesuo. Priima tai kaip komplimentą.

„Kartais ir manęs renginyje ar bare siūlydami vaišių žmonės paklausia: „O draugui ką?” Ir kaip nuostabu patikslinti, kad tai mano sūnus”, – pasakojo Eglė.

Jos sūnus atrodo brandžiau nei dauguma jo bendraamžių. Aktorei teko patirti išbandymų, o sūnus tuo metu buvo šalia, tad galbūt todėl atrodo vyresnis.

Eglė džiaugiasi, kad Jokūbas – autoritetas keturmečiam Elijui. Broliai mielai leidžia laiką kartu, kai mamai reikia dirbti.

Ar anksti susilaukusi sūnaus Eglė kartais to nesigaili?

Viską gyvenime moteris priima su šypsena. Prieš 18 metų ji nebuvo balta varna – susilaukti vaikų vos perkopus dvidešimtmetį buvo norma.

Studijuojant aktorystę akademinių atostogų pasiimti nebuvo galima, tad Eglei reikėjo spėriai suktis, kad viską suspėtų. Bet ji įsitikinusi, kad sūnus dėl to meilės mažiau negavo.

„Didžiausias gyvenimo stebuklas – tapti mama. Nesvarbu, kokio amžiaus – nėra padėties be išeities.

Mes su vaikais esame komanda, jie – didžiausi suaugusiųjų mokytojai. O štai auklėti jų kaip ir nepavyksta – vaikai žiūri, kaip tu pats gyveni”, – kalbėjo E.Jackaitė.

Aktorę M.Bičiūnaitę sūnus Rapolas Gražys (22 m.) lydi, kai ji neturi su kuo keliauti į šventę arba nori vykti būtent su juo. Monikos pažįstami ir draugai iš meno pasaulio nėra svetimi vaikinui – jis Lietuvos dailės akademijoje studijuoja industrinį dizainą.

Monika pastebi žmonių akyse klausimą, kas tas jaunuolis šalia jos. Smagiausia į teiginį, kad tai sūnus, išgirsti nuostabą: „Juokauji!” Tai ji priima kaip komplimentą sau.

Ar Monika jaunuoliams patartų palūkėti, pagyventi sau ir tik tuomet planuoti tėvystę?

„Vaikai – Dievo reikalas, jo dovana. Nedrįs-čiau duoti patarimų – tai individualu.

Žinoma, geriausia jaunystei atiduoti visą jai skirtą laiką, išsišėlti, bet kai kurie žmonės ir dvidešimties metų jau būna subrendę.

Žinau tik viena – kad nereikia vaikų tarsi užkoduoti ir kalbėti apie savo gyvenimo supratimą. Žodis turi kūną – nereikia, kad jis trukdytų lemiamu apsisprendimo momentu”, – įsitikinusi Monika.

Sūnus Brooklynas Josephas savo motiną V.Beckham lydėjo į svarbų renginį – Londone jai prieš porą savaičių įteiktas specialus „Glamour” Metų moters apdovanojimas.

Vaikinas net sulaukė viešos padėkos.

„Nors jis vengia namų darbų, noriu padėkoti savo šio vakaro palydovui ir gražiausiam vyrui šioje salėje Brooklynui”, – atsiimdama apdovanojimą sakė Victoria.

Ji su vyru, jau baigusiu futbolininko karjerą Davidu Beckhamu, be vyresnėlio, turi dar tris vaikus – Romeo Jamesą (11 m.), Cruzą Davidą (8 m.) ir dukterį Harper Seven (2 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.