Kaune žiedus sumainė aktorius R. Šimukauskas ir jo išrinktoji Roberta

Kaune šeštadienio popietę amžinąją meilę vienas kitam prisiekė 38 metų aktorius Ramūnas Šimukauskas ir 29 metų Kauno kino studijos projektų vadovė Roberta Taraškevičiūtė.

Ramūnas ir Roberta susituokė Kaune.<br>M. Patašius
Ramūnas ir Roberta susituokė Kaune.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jun 29, 2013, 6:28 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:13 AM

Į Kauno rotušę jaunavedžiai atvyko juodu „Mercedes“ markės automobiliu, kurį vairavo jaunikis.

Jaunoji vilkėjo šampano spalvos suknelę, kurią nuomojo proginių drabužių salone. Rankose ji laikė ornitogalų puokštę.

Kauno rorušėje vykusios civilinės santuokos metu pora pasikeitė žiedais, kuriuos vienas Kauno juvelyras pagamino iš jaunosios tėvų ir senelių auksinių papuošalų. Robertos žiedą puošė deimantas, Ramūnas tokios puošmenos atsisakė.

Po vestuvių moteris pasirinko Šimukauskienės pavardę.

Po šios ceremonijos Kauno arkikatedroje bazilikoje porą palaimino klebonas Evaldas Vitulskis. Jaunavedžiai nesislapstė nuo žiniasklaidos ir maloniai bendravo.

„Kiek mūsų čia daug. Tiesiog kaip per Teatro dieną“, — žurnalistams  kalbėjo linksmai nusiteikęs R. Šimukauskas. Pakilios nuotaikos visą laiką buvę jaunieji tvirtino, jog iki vestuvių  vienas kitą pažinojo šešerius metus. Jie kartu dirbo Kauno mažajame teatre. Roberta buvo administratorė, o  Ramūnas dirbo aktoriumi.

„Tai nebuvo žaibo trenksmas. Mūsų meilė užaugo pamažu. Tiesiog atėjo  laikas, kai vienas kitą pradėjome matyti kitomis akimis. Žiūrėjome  žiūrėjome ir prisižiūrėjome. Dabar esame šeima“, — sakė pernai  pavasarį tarnybinį romaną užmezgusi pora.

Tuoktis vasarą kauniečiai nutarė todėl, kad tai — pats gražiausias  metas švęsti vestuves. Vienas kitam jaunavedžiai linkėjo laimės.

„Ar šeimoje be laimės dar ko nors daugiau reikia?“, — klausė R.  Šimukauskas.

Į klausimą, kaip Ramūnas pasipiršo, Roberta atsakė, jog niekaip. „Šis niekšas man nepasipiršo, o tiesiai nuvedė į Rotušę“, — juokavo  jaunoji.

Jaunųjų fotosesija vyko Kauno senamiestyje. Po to su dar pusšimčiu  svečių pora išvyko į Kauno restoraną „Gralis“, kur vyko vestuvių puota. Šimukauskas įsitikinę, kad gyvens ilgai ir laimingai. Jų teigimu, vestuvės — brangus malonumas, todėl tuoktis reikia tik vieną kartą.

„Kiek tiksliai išleisime vestuvėms paaiškės po šventės. Jeigu svečiai daug gers ir valgys, piniginę teks atverti plačiai, o jeigu bus kuklūs,  vestuvės kainuos mažiau“, — šmaikštavo jaunikis.

Po vestuvių pora planuoja gyventi R. Šimukausko name Šančiuose. Medaus  mėnesio jie vyks į į kokį nors egzotišką kraštą, kur banguoja šilta  jūra. Aktorius tvirtino, jog dar neplanuoja, kiek vaikų norėtų turėti, tačiau  tvirtino, kad anksčiau ar vėliau palikuonių tikrai bus. Labiausiai R. Šimukausko ir jo žmonos atžalų tikino laukiantys  aktoriaus tėvai Ramutė ir Albinas Šimukauskai.

„Jau pats laikas Ramūnui turėti vaikų. Mes jų tikrai labai laukiame.  Tikimės, jis suskubs, nes po to nematysime, kaip jie auga“, — sakė  Ramūno motina.

Moteris tvirtino, jog marti jai labai patinka, nes yra miela ir maloni. Ji tikisi, kad taip ilgai žmonos ieškojęs sūnus pagaliau surado tikrąją  meilę.

Pasveikinti jaunavedžių atėjo jų artimieji ir kolegos teatralai.  Tarp sveikintojų matėsi ir buvusi R. Šimukausko sužadėtinė žaliaakė  Rūta Mykolaitytė. Mergina  ne tik sveikino jaunuosius, bet ir rengė reportažą televizijos laidai.

Su mikrofonu rankoje R. Mykolaitytė buvusiam sužadėtiniui ir jo žmonai prieš kamerą uždavė ne vieną klausimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.