Krepšininkas M. Katelynas Veronoje iškėlė prašmatnią vestuvių puotą

Krepšininkas Mindaugas Katelynas praėjusią vasarą pasipiršęs mylimajai Ugnei Volkevičiūtei ilgiau delsti nenorėjo – birželio 29 dieną pora iškėlė prašmatnią vestuvių puotą Italijos mieste Veronoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-29 14:32, atnaujinta 2018-03-05 02:17

Veroną jaunieji pasirinko ne šiaip sau. Šiame mieste užgimė dramaturgo Williamo Shakespeare'o herojų Romeo ir Džiuljetos meilė. Sakoma, kad susituokus Veronoje poros laukia gražus ir meilės kupinas gyvenimas.

Mindaugo ir Ugnės draugai bei giminės į Italiją išskrido 168 vietų užsakytu lėktuvu. Į vestuvių puotą išskrido ir krepšininkai Artūras Jomantas, Linas Kleiza su drauge Agneta Karalevičiūte, Jonas Valančiūnas su drauge Egle Ačaite, Steponas Babrauskas su žmona Raminta. Pastarasis dalyvavo ir prieš kelias dienas vykusiose krepšininko Renaldo Seibučio vestuvėse.

Tiesa, M. Katelynas ir U. Volkevičiūtė Joninių vakarą slaptą vestuvių šventę iškėlė ir Lietuvoje. Svečiai ir jaunieji Vingio parke grožėjosi dangų nušvietusiais fejerverkais.

Alytiškis M. Katelynas su iš Kauno kilusia U. Volkevičiūte gyvena Vilniuje. Krepšininkas sostinėje atstovavo „Lietuvos ryto“ krepšinio klubui, o tamsiaplaukė Ugnė studijuoja Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokykloje. Merginos aistra – šokiai. Ugnė šoka nuo ankstyvos vaikystės. Kaunietė dalyvavo įvairiuose hiphopo, gatvės ir „showdance“ šokių čempionatuose.

Kalbėdamas apie santuoką su mylimąja, krepšininkas tikino, kad vis dažniau pagalvojantis ir apie vaikus. Dalis Mindaugo komandos draugų jau sūpuoja po vieną arba du mažylius.

„Tačiau pirmiausia reikia, kad įvyktų vestuvės, o paskui tikrai pagalvosime ir apie šeimos pagausėjimą“, - portalui lrytas.lt vasario mėnesį sakė M. Katelynas.

Sportininkas pasakojo, kad nepaisant to, jog krepšininkai Lietuvoje sulaukia ypač didelio populiarumo tarp merginų, Mindaugo mylimoji pavydo scenų jam nėra iškėlusi. Pasak jo, Ugnei pavydo jausmas yra svetimas.

„Nors to geriau būtų paklausti pačios Ugnės, man atrodo, kad ji visiškai nepavydi mergina. Bet kada galiu išeiti vienas pasilinksminti su draugais, mums dėl to problemų niekada nekyla“, - patikino M. Katelynas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.