M. Gelažnikas kaltinamas naktiniame klube smaugęs gėjų

Klastočių karaliumi tituluojamas verslininkas Marius Gelažnikas, panašu, ir toliau klimpsta į bėdas. Praėjusią naktį sostinės naktiniame klube „Absento fėjos“ su bičiuliais buvęs M. Gelažnikas kaltinamas grubiai elgęsis su vienu iš klubo lankytojų – jį neva smaugęs ir koneveikęs. Su verslininku buvusi moteris irgi kaltinama prisidėjusi prie nemalonaus incidento.

Netradicinės orientacijos vaikinas kaltina M. Gelažniką naktiniame klube jį smaugus.<br>M. Juknevičiūtė
Netradicinės orientacijos vaikinas kaltina M. Gelažniką naktiniame klube jį smaugus.<br>M. Juknevičiūtė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2013, 4:24 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:13 AM

Portalui lrytas.lt prisistatęs Edvardas P. pasakojo, kad šeštadienį nutarė pasilinksminti sostinės klube „Absento fėjos“ - ten buvo švenčiamas jo draugės 30 metų jubiliejus.

„Buvo linksma, bet staiga atsirado M. Gelažnikas su maždaug 40 metų tamsiaplauke moterimi. Jiems praeinant pro šalį aš paminėjau jo vardą. Prie manęs priėjusi girta M. Gelažniko draugė uždavė klausimą „Tau kažkas nepatinka?“ ir pradėjo mane įžeidinėti įvairiais keiksmažodžiais. Aš jai pasakiau, kad M. Gelažnikas manęs neimponuoja. Tuomet verslininkas griebė mane už palaidinės ir nuplėšė apyrankes nuo rankos. Jo girta draugė mane apipylė kokteiliu. Teko eiti į barą užsisakyti kokakolos ir ieškoti verslininko“, - pasakojo Edvardas P. Naktinio klubo kiemelyje radęs M. Gelažniką vaikinas kokakolos buteliuko turinį užpylė jam ant veido.

„Jo agresyvioji draugė mane puolė, bandė sudaužyti butelį į galvą ir ant jos užpilti peleninės turinį. Buvau M. Gelažniko smaugiamas, laikydamas už kaklo jis pakėlė mane nuo žemės, nes esu lieknas. Visa tai matė daug žmonių, ant kaklo liko smaugimo žymės, ant rankos įdrėskimai. Palaidinė buvo sugadinta. Patyriau nuostolių apie 400 litų. Jaučiuosi užpultas viešoje vietoje ir bejėgis prisišaukti teisybę, apsiginti prieš šį vyrą bei prieš agresyvią-neadekvačią moterį. Nekviečiau policijos, nes tai bergždžias reikalas. Pažįstu šio naktinio klubo savininką, todėl nenorėjau pridaryti problemų“, - sakė Edvardas.

Vaikinas pasakojo, kad neva įsisiautėjusio M. Gelažniko niekas netramdė. Naktinio klubo apsaugos darbuotojai į vyrų ginčą nereagavo.

„Aš esu netradicinės orientacijos ir jis netradicinės orientacijos, todėl niekas mūsų neišskyrė. Ne visi gėjus mėgsta, pagalvojo, tegu mušasi“, - portalui lrytas.lt sakė Edvardas P.

M. Gelažnikas patvirtino, kad su draugaus šeštadienio naktį leido sostinės naktiniame klube „Absento fėjos“, tačiau bet kokius smurtinius veiksmus neigė.

„Pirmą kartą girdžiu tokius dalykus. Buvau su draugų kompanija, su niekuo neapsižodžiavau ir nesistumdžiau. Tikrai tai netiesa“, - trumpai kalbėjo M. Gelažnikas.

Su M. Gelažniku tą vakarą buvusi tamsiaplaukė moteris, nenorėjusi portalui lrytas.lt prisistatyti, sakė, kad vaikinas ją pirmas užsipuolė ir be jokios priežasties apipylė kokteiliu. Moteris teigė, kad yra verslininko širdies draugė, todėl Edvardo P. žodžiai, neva jis netradicininės orientacijos, žeidžia ne tik patį M. Gelažniką, bet ir ją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.