Orų mergaitė K. Liukaitytė su mylimuoju Arnu susilaukė dukters

Buvusi LNK orų mergaitė Karolina Liukaitytė (24 m.) laimingesnė nei bet kada anksčiau. Portalo lrytas.lt žiniomis, Karolina tapo mama – mergina pagimdė dukrytę.

K. Liukaitytė ir A. Jurskis džiaugiasi dukros gimimu.<br>R. Danisevičius
K. Liukaitytė ir A. Jurskis džiaugiasi dukros gimimu.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-29 19:07, atnaujinta 2018-03-05 02:08

Naujagime džiaugiasi, ne tik K. Liukaitytė. Jos mylimasis, verslininkas Arnas Jurskis mažylės gimimo laukė ne mažiau.

Pusantrų metu draugaujantys Karolina ir Arnas apie savo meilę beveik nešneka. K. Liukaitytei laukiantis pora atsiribojo nuo viešumos dar labiau.

Moters nėštumą išdavė televizija. Daugelis pradėjo šnabždėtis, kad itin liekna buvusi Karolina pradėjo stambėti. Apsitempusi suknele K. Liukaitytė tik paryškindavo savo didėjantį pilvuką,

Iš pirmos santuokos A. Jurskis turi tris vaikus.

Portalui lrytas.lt prieš metus laiko K. Liukaitytė pasakojo, kad su širdies draugu susipažino atsitiktinai. Iš pradžių ji net nemanė, kad sutiktas dvigubai už ją vyresnis nepažįstamasis taps jos gyvenimo dalimi.

Draugystė į simpatiją peraugo kiek vėliau: „Buvimas su vyresniu partneriu yra kitoks nei su bendraamžiu. Jis sužavėjo mane brandumu, kitokiu savo požiūriu į tam tikrus dalykus. Aš daug ko galiu iš jo pasimokyti, o jis nemažai mokosi iš manęs - tuo mūsų santykiai ir įdomūs.“

Karoliną labai džiugina tai, kad dabartinis širdies draugas ją stebina ir nuolat daro staigmenas: „Jis nenuspėjamas. Beje, nustebinu jį ir aš.“ 

Merginai netrukdo ir tai, kad jos mylimasis jau kartą buvo sukūręs šeimą, turi vaikų.

„Labai myliu vaikus. Esu savanoriavusi organizacijoje „Caritas“, ten prižiūrėjau mažuosius. Vaikai smarkiai pakeičia gyvenimą, tam reikia pasiruošti. Tuomet supranti, kad turi gyventi ne tik sau“, - įsitikinusi Karolina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.