Žinomos Lietuvos moterys - jaunos, žavios ir diplomuotos

Universiteto baigimas – viena džiaugsmingiausių švenčių žmogaus gyvenime. Ja neseniai mėgavosi diplomus gavusios žinomos merginos – aktorės Jurgita Jutaitė (27 m.) ir Virginija Kuklytė (24 m.) bei modelis Ernesta Kalinauskaitė (22 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Živilė Barkauskaitė

Jul 3, 2013, 11:06 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 11:08 PM

Žavingosios E. Kalinauskaitės rankose – Lietuvos edukologijos universiteto anglų filologijos ir pedagogikos bakalauro diplomas.

Ji taip nekantravo apsivilkti mantiją ir suprasti, koks tai jausmas!

Ketveri metai universitete – nemažas laiko tarpas, per kurį studentė teigė įgijusi daug patirties.

„Džiaugiuosi, kad studijas baigiau, tačiau meluočiau sakydama, kad per diplomų teikimo šventę nesuvirpėjo širdis suvokus, kad baigėsi vienas svarbus mano gyvenimo etapas”, – prisipažino Ernesta.

Filmo „Aurora” žvaigždė, aktorė ir kino prodiuserė J.Jutaitė baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademijos kino vadybos bakalauro studijas.

Studijuodama Jurga buvo padariusi dvejų metų pertrauką dėl darbo prodiusavimo kompanijoje, tačiau studijų neužmiršo ir grįžo baigti mokslų.

Aktorė studijų toliau nebetęs ir bent artimiausiu metu stoti į magistrantūrą neketina. Pačios diplomų teikimo šventės Jurgita nesureikšmina ir vadina tai tik formalia studijų proceso pabaigos tradicija.

Aktorė V.Kuklytė iš kitų absolvenčių išsiskyrė savo suknele – balta, nėriniuota, net šiek tiek primenančia teatro kostiumą. Jai buvo įteiktas vaidybos ir pantomimos magistro laipsnio diplomas.

* Stilistė ir televizijos laidų vedėja Agnė Jagelavičiūtė (32 m.) šiemet Vilniaus dailės akademijoje apsigynė tapybos bakalauro diplomą.

* Režisieriaus Oskaro Koršunovo draugė, menininkė Monika Dirsytė (23 m.) baigė Vilniaus dailės akademijos skulptūros bakalauro studijas.

* „Mis Lietuva 2008” Gabrielė Martirosianaitė (22 m.) jau didžiuojasi Vilniaus universiteto lietuvių filologijos bakalauru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.