Dainininkė I. Kazlauskaitė vienam vakarui tapo zumbos trenere

Vasarai įpusėjus, sveikatingumo iniciatyva Geros sveikatos klubas nesiliauja džiuginti nemokamų mankštų gryname ore dalyvius. Šį ketvirtadienį, skambant kaitinantiems Pietų Amerikos ritmams, pasijausti tikrais šokėjais ir išsidūkti visus mankštos dalyvius kvietė dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, kuri kartu su profesionalia trenere mokė zumbos žingsnelių.

I. Kazlauskaitei šokis - ne tik judėjimas pagal muziką ar dailių linijų palaikymo būdas.
I. Kazlauskaitei šokis - ne tik judėjimas pagal muziką ar dailių linijų palaikymo būdas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-04 20:50, atnaujinta 2018-03-04 22:28

„Aktyvi fizinė veikla – ir ypač šokis – mane lydi nuo pat vaikystės. Šokis man – daug daugiau nei tiesiog judėjimas pagal muziką, o sportas – tai ne vien dailių linijų palaikymas. Tai - būdas jaustis žvaliai, energingai bei sveikai,“ – sakė atlikėja. Mergina pasakojo, kad rytinė mankšta jai suteikia gerų emocijų ir energijos likusiems dienos darbams. Rytais Ingrida renkasi ne kavos puodelį, o sportą. „Rytinė, net ir trumpa mankštelė, man padeda atsipalaiduoti, suteikia lengvumo ir leidžia pasikrauti tiek energijos, kad per visą dieną jos neišeikvoju. Aktyviai pajudėjusi aš tiesiog atsigaunu, pražystu kaip žiedas pavasarį“.

Vykusios mankštos metu Ingrida drauge su profesionalia „Impuls“ trenere visus susirinkusiuosius išmokė aibę figūras dailinančių pratimų. Mankštos reginys buvo tikras džiaugsmas vyrų akims.

Šią vasarą trenerių švilpukus jau antrus metus mėgins Aistė Paškevičiūtė, Joana Bartaškienė, Andrius Butkus, Ineta Stasiulytė ir Erika Vitulskienė, o prie jų prisijungs Deividas Meškauskas, Kristina Ivanova, grupė „4 Roses“ ir kiti pramogų pasaulio atstovai. Prie programos „Judėk linksmai“ rengiamų mankštų gryname ore gali prisijungti kiekvienas – užsiėmimai vyksta Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Šiauliuose, Alytuje, Birštone ir Tauragėje. Norinčių smagiai pasimankštinti treneriai lauks kiekvieną ketvirtadienį pusę septintos vakaro miestų parkuose ir aikštėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.