Verslininkas R. Bubelis vakarus leidžia su JAV gyvenančia dukra

Verslininkas Radvilas Bubelis lankydamasis vakarėliuose nepamiršta ir tėvo pareigų. Lietuvoje viešinčią dukrytę Gabiją vyras vedasi į renginius kartu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2013, 9:50 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 10:28 PM

Ketvirtokė Gabija gyvena Jungtinėse Amerikos Valstijoje, Floridos valstijų Majamio mieste, kartu su mama - buvusia verslininko žmona. Portalui lrytas.lt Radvilas sakė, kad dukrą Amerikoje lanko bent kartą per metus. Vasaros metu, kada mergaitei nereikia eiti į mokyklą, ji vieši pas tėtį Lietuvoje.

„Kelias savaites Gabija laiką leido su manimi Lietuvoje. Jau rytoj ji išvyksta atgal į Majamį“, - sakė R. Bubelis, sutiktas sostinėje šalia Baltojo tilto įsikūrusiame restorane „Barža“. Šio restorano vadovas yra dainininko Žilvino Žvagulio sūnus Rytis.

Ne tik dukra nė akimirkos nesitraukė nuo tėčio. Kartu su jais vakarojo ir daili mergina, kurios Radvilas nenorėjo pristatyti. „Tai – tik labai gera draugė“, - patikino verslininkas. Pati moteris irgi vengė tiesaus atsakymo, kas ji tokia.

„Aš atvykau čia viena“, - nusišypsojo tamsiaplaukė.

R. Bubelis kelerius metus draugavo ir buvo pasipiršęs dainininkei Vilijai Pilibaitytei-Miai, tačiau poros santykiai iširo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.