R. Šimukausko vestuvėse dalyvavusi žaliaakė buvusiam mylimajam pykčio nejaučia

Vargu ar daugiau nei prieš metus žaliaakė žurnalistė Rūta Mykolaitytė (27 m.) galėjo pagalvoti, kad aktoriaus Ramūno Šimukausko (39 m.) vestuvių dieną šalia jo stovės ne kaip nuotaka, o kaip korespondentė, rašo „Lietuvos rytas“.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2013-07-05 18:47, atnaujinta 2018-03-04 21:43

Praėjusį šeštadienį su Kauno kino studijos kultūros projektų vadove Roberta Taraškevičiūte (29 m.) aukso žiedus sumainęs R. Šimukauskas mielai atsakinėjo į smalsuolių ir žurnalistų, susirinkusių prie Kauno rotušės ir Arkikatedros bazilikos, klausimus.

Korespondentų minioje matėsi ir buvusi R. Šimukausko sužadėtinė R. Mykolaitytė, prieš dvejus metus išgarsėjusi žurnalistiniu tyrimu, kurio metu 32 metais vyresniam Seimo nariui Sauliui Stomai taip apsuko galvą, kad politikas pasiūlė savo širdį ir padėjėjos vietą Seime.

Pasveikino jaunavedžius

Apie R. Šimukausko vestuves mergina rengė reportažą LNK televizijos laidai „Nuo... iki...“, kuri bus rodoma naujame sezone.

„Prieš jaunavedžius tikrai neišdygau netikėtai. Ramūnas yra man artimas žmogus, Robertą taip pat pažįstu ne vienus metus. Apie jų vestuves žinojau jau seniai. Apie jas iš anksto buvome sutarę rengti reportažą“, — pasakojo R. Mykolaitytė.

Buvusio sužadėtinio ir jo nuotakos žurnalistė prieš TV kamerą klausinėjo, kaip jie susipažino, kokios buvo piršlybos, kaip planavo vestuves, kur ketina vykti medaus mėnesio.

Stebėdama vestuvių ceremoniją ir kalbindama jaunavedžius mergina buvo puikiai nusiteikusi. Pamatyti R. Šimukausko ir jo išrinktosios šventę bei juos pasveikinti R. Mykolaitytei buvo smagu.

„Nejaugi manote, kad būčiau ėjusi draskyti sau širdies, jeigu jausčiau nuoskaudą ar pyktį?“ — nustebo R. Mykolaitytė, su aktoriumi išsiskyrusi daugiau nei prieš metus.

Išsiskyrę liko draugai

Žurnalistė su R. Šimukausku 2009 metų rudenį susipažino bibliotekoje. Nuo tada jie kartu dalyvaudavo įvairiuose renginiuose, mielai pozuodavo fotografams. Jie kalbėjo apie tai, kaip puikiai tinka vienas kitam, garsiai pranešė apie sužadėtuves ir planuojamas vestuves.

Praėjusių metų pradžioje poros sužadėtuvės nutrūko, tačiau skirtingais keliais pasukę Ramūnas ir Rūta karo kirviais nesisvaidė, priešingai, išsaugojo draugystę.

Buvusį mylimąjį mergina ne kartą yra pavadinusi vyru, apie kurį gali svajoti kiekviena Lietuvos moteris. Jos teigimu, R. Šimukauskas vertas svajonių jaunikio titulo.

Šiuo metu R. Mykolaitytė yra vieniša. Mergina prasitarė svajojanti ištekėti ir turėti šeimą, todėl tikisi sutikti protingą, išmintingą ir kiek vyresnį vyrą.

„Man lipinama viliokės etiketė, tačiau iš tiesų aš vertinu rimtus ir ilgalaikius santykius“, — sakė mergina.

Kartu dirbo teatre

Išsiskyręs su žurnaliste R. Šimukauskas ilgai vienišas nebuvo.

Jis vis daugiau dėmesio ėmė rodyti žaviai tamsiaplaukei bendradarbei, su kuria pažįstamas buvo šešerius metus. Jie kartu dirbo Kauno mažajame teatre. Čia R. Taraškevičiūtė buvo administratorė.

„Tai nebuvo žaibo trenksmas. Mūsų meilė augo pamažu. Tiesiog atėjo laikas, kai vienas kitą pradėjome matyti kitomis akimis. Dabar esame šeima“, — sakė pernai pavasarį tarnybinį romaną užmezgusi pora.

Medaus mėnesio liepą aktorius su žmona vyks į Maljorką.

Jaunavedžiai sakė kol kas negalvojantys, kiek vaikų norėtų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.