Teniso turnyre Š. Marčiulionį ištikimai palaikė žmona Laura

Sekmadienio popietę teniso mėgėjai rinkosi į Dubingius, kur vyko aštuntasis tarptautinis teniso turnyras „Dubingiai Open“. Šarūno Marčiulionio organizuotame renginyje susirungė daugiau nei šimtas rakečių iš viso pasaulio – dalyviai atvyko net iš tokių kraštų, kaip JAV, Čilė ar Brazilija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2013, 6:57 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 8:37 PM

Šio sporto mėgėjai susirungė keturiose skirtingose kategorijose, kurių vienoje savo jėgas išbandė ir pats Š. Marčiulionis. Dar prieš stodamas į kovą su savo varžovu Vytautu Matulausku, buvęs krepšininkas tikino, kad jaudulio čia nėra – tik adrenalinas.

Kol vyrai kortuose mušinėjo kamuoliuką, visą žaidimą iš šono stebėjo 17 metų jaunesnė Š. Marčiulionio žmona Laura. Praėjusių metų pavasarį susituokusi pora vienas nuo kito stengiasi nesiskirti nė akimirkai. Akis pridengusi saulės akiniais ir vilkėdama žavią ryškiaspalvę suknelę ji su jauduliu akyse stebėjo visą žaidimą ir laikė kumščius, nepaisant to, kad vyrui tenisas, priešingai nei krepšinis, yra tik malonus žaidimas, laisvalaikio praleidimo forma.

Stebėti žaidimo ir pasilepinti šiltais saulės spinduliais į Dubingius susirinko būrys žmonių. Maloniai besišnekučiuodami jie mėgavosi smagiomis vasaros akimirkomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.