R. Lukoševičiūtė Ispanijoje vedė tarptautinį konkursą

„Koks skirtumas kur dirbti darbą, jei jis tau mielas?“, - retoriškai klausia Rūta, neseniai grįžusi iš Ispanijos, kurioje jai teko garbė vesti vaikų ir jaunimo tarptautinio konkurso „Opus 2013“ atrankas bei iškilmingus koncertus kurortinio miesto Lloret de Mar miesto aikštėse ir ant jūros kranto.

R. Lukoševičiūtė ir N. Maceikaitė (kairėje).<br>Asmeninio albumo
R. Lukoševičiūtė ir N. Maceikaitė (kairėje).<br>Asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2013, 1:15 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 8:14 PM

Vesti panašaus pobūdžio renginius žinomai moteriai ne naujiena – prieš dukrytės Lėjos Kornelijos gimimą ji dirbo Lietuvos televizijos rengtame „Talentų ringe“, vedė nacionalines „Vaikų Eurovizijos“ atrankas. „Stovėdama scenoje ir pristatydama vaikus iš trylikos pasaulio šalių jaučiausi it žuvis vandenyje – gera bendrauti su jaunaisiais talentais, stebėti jų pasirodymus, jaudintis už juos ir kartu džiaugtis jų pergalėmis, - atvirauja Rūta. - Dirbdamas svetur turi progos įsitikinti, ko esi vertas: koncertuose dainavau ir juos vedžiau anglų kalba, atrankas – rusų; visus darbus dirbau taip, kaip esu pratusi: atiduodama visą širdį, kad vaikai scenoje jaustųsi gerai, o konkurso rengėjai ir komisijos nariai galėtų sklandžiai be trukdžių atlikti savo pareigas“. Konkursą „Opus“ jau devintus metus organizuoja Ispanijos agentūra „Viajes Garbi Star S.A.“ ir šeimos estetinio lavinimo centro „Bona Familia“, kurios prezidentė yra lietuvė Marijana Slėnienė ir Gruzijos nacionalinės premijos laureatas, nusipelnęs menininkas bei režisierius Vasil Chigogydze. „Žavėjomės Rūtos profesionaliu požiūriu į darbą, meile vaikams. Šis geros nuotaikos, nuoširdumo ir energijos „užtaisas“ mūsų konkursui suteikė naujų spalvų“, - gerų žodžių negailėjo viena konkurso organizatorių Marijana Slėnienė.

Rūta džiaugiasi abipusiu bendradarbiavimu ir gražia draugyste, kuri tęsiasi ir konkursui pasibaigus bei grįžus į įprastą kasdienę veiklą. O Rūtai jos netrūksta: žurnalistinis darbas televizijoje, dainų tekstų rašymas Lietuvos atlikėjams, renginių, vestuvių vedimas ir žinoma, vienas svarbiausių darbų – užauginti sveiką ir laimingą dukrytę. „Jaučiu tikrą gyvenimo pulsą - esu labai laiminga“, - taip dabartinį gyvenimo etapą apibūdina Rūta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.