Gražiausios lietuvės konkurso finale – pedagogės E. Daukšienės dukra Solveta

Šių metų konkurso „Mis Lietuva 2013“ atrankoje kaip niekada apstu garsių šalies merginų. Į grožio konkursą veržėsi Viktorija Vaičaitė ir Elita Citovičiūtė iš iširusios grupės „Dolce Vita“, Gabija Sruogiūtė iš grupės „Mohito“, interneto sensacija vadinama Monika Šalčiūtė. Dėl gražuolės karūnos nutarė pakovoti ir žinomų šalies mamų dukros.

Nors komisijos nariai ragino merginas būti drąsias ir nesivaržyti, Solveta išliko kukli, tačiau savimi pasitikinti.<br>T. Bauras
Nors komisijos nariai ragino merginas būti drąsias ir nesivaržyti, Solveta išliko kukli, tačiau savimi pasitikinti.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2013, 5:06 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 4:06 AM

Pasipuošusios trumpomis šviesiomis suknelėmis ir avėdamos aukštakulniais prieš komisiją stojo dainininkės Viktorijos Mauručaitės dukra Gabrielė Grygolaitytė (18 m.) ir politiko Kęstučio Daukšio žmonos, pedagogės Eiridos Daukšienės dukra Solveta Bružaitė (21 m.).

Abi merginos grožio konkurso atrankoje dalyvavo pirmą kartą, todėl stovint prieš komisiją kojos linko – jaudulį nuslėpti buvo sunku.

„Mama pamatė anketą, o aš ją užpildžiau. Norėjau tai padaryti ir ankstesniais metais, todėl šiais nedvejojau ir nutariau išbandyti savo jėgas grožio konkurse“, – kalbėjo vilnietė Gabrielė. Tačiau šį kartą mergina komisijos narių nesužavėjo ir po pirmojo atrankos turo G. Grygolaitytei teko pasitraukti iš tolimesnės kovos.

E. Daukšienės dukrai Solvetai pasisekė labiau. Vilniaus universitete teisę studijuojanti mergina pasirodė antrame atrankos ture, o atsakiusi į komisijos narių klausimus ir pademonstravusi savo figūrą pateko į finalą.

Prieš pasirodydama komisijai S. Bružaitė kukliai vertino savo galimybes ir nedrįso sakyti, kad atrankoje konkurencijos nejaučia. Nors komisijos nariai ragino merginas būti drąsias ir nesivaržyti, Solveta išliko kukli, tačiau savimi pasitikinti.

Rugpjūčio 15 dieną įspūdingą grožio konkursą iš Palangos tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Naujienas apie pasiruošimą konkursui „Mis Lietuva 2013" sekite portale www.lrytas.lt. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.