E. Dragūnas kino teatro darbuotojai trenkė į galvą ir grasino pakasti

Grupės „Sel“ lyderis 37-erių Egidijus Dragūnas ir toliau šėlsta. Vyras kaltinamas Klaipėdos kino teatro „Forum Cinemas“ darbuotojos užpuolimu.

Vaizdo kameros užfiksavo kaip dainininkas E. Dragūnas trenkė į galvą kino teatre dirbančiai moteriai.<br>Stopkadras
Vaizdo kameros užfiksavo kaip dainininkas E. Dragūnas trenkė į galvą kino teatre dirbančiai moteriai.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 11, 2013, 6:22 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 3:12 AM

Portalo lrytas.lt žiniomis, E. Dragūnas įsiuto, kai kino teatre dirbusi moteris neįleido jo kartu su penkiamečiu sūnumi į filmą, pažymėtą ženklu N-13. Dainininko sūnus Deividas tokio amžiaus dar nėra sulaukęs, o pagal Lietuvos Respublikos įstatymus reikiamo amžiaus nesulaukę asmenys, į tam tikrus filmus neįleidžiami.

Supykęs E. Dragūnas nesusivaldė ir trenkė moteriai į galvą. Buvo iškviesta policija, kuri įvykį užfiksavo. Negana to, E. Dragūnas moteriai grasino ir žadėjo ją „pakasti po žemėmis“.

Nukentėjusi kasininkė Asta portalui lrytas.lt pasakojo, kad E. Dragūnas su sūnumi ir keturių žmonių kompanija kino teatre apsilankė pirmadienio vakarą. Vienas iš atlikėjo draugų įsigijo šešis bilietus į filmą, pažymėtą ženklu N-13. Kino teatro salės prižiūrėtojas, pamatęs trylikos metų nesulaukusį asmenį, atsisakė jį įleisti į vidų.

Netrukus įsiaudrinęs E. Dragūnas atskubėjo prie kasininkės Astos aiškintis situacijos.

„Bandžiau konfliktą išspręsti taikiai, tačiau nepavyko. E. Dragūnas savavališkai pateko su sūnumi į salę. Iškvietėme apsaugos darbuotojus, vaikas pradėjo slėptis po kėdėmis, o atlikėjas, baksnodamas į mane pirštu, grasino susidorojimu, keikėsi prie mažamečio vaiko. Iškvietėme policiją. Kol laukėme pareigūnų, dvi kompanijoje buvusios moterys išsivedė vaiką, joms pasakiau, kad jeigu taikiai išeis, grąžinsime pinigus už bilietus. Netrukus E. Dragūnas pradėjo šaukti ir eidamas pro šalį man trenkė į galvą“, – apie įvykį pasakojo smūgį patyrusi kino teatro darbuotoja.

Po patirto šoko kino kasininkė sunkiai atsigauna, geria raminamuosius vaistus, lankėsi pas gydytojus. Pasak jos, per dvejus darbo šioje įstaigoje metus nieko panašaus nėra nutikę.

Portalui lrytas.lt pasiteiravus paties E. Dragūno apie išpuolį, atlikėjas patikino, kad pirmą kartą girdi apie tokius kaltinimus. „Apie ką jūs šnekate? Nieko neįvyko. Viso gero“, – trumpai atsakė E. Dragūnas.

Agresyvus elgesys – nuolatinis palydovas

E. Dragūną skandalai persekioja jau seniai. Atlikėjas ne kartą susidūrė su policijos pareigūnais: sulaikytas neblaivus prie vairo Selas į darbą paleisdavo liežuvį ir pareigūnus apipildavo keiksmais.

Maža to, kartą isteriškai daužė galvą į pareigūnų automobilį, griebė vienam jų už atlapų ir nuplėšė uniformos kišenę. Po šio konflikto Trakuose 1996 metais dainininkas buvo nuteistas už chuliganizmą dviem paroms arešto.

Scenoje jis taip pat netrykšdavo pagarba aplinkinams. Pavyzdžiui, 1999 metais viename Kauno klube jis susirinkusią publiką išvadino „suskiais“. Stovėdamas prie pulto vieną po kitos traukė cigaretę ir mėtė nuorūkas, daužė butelius, tik retkarčiais ką nors šūktelėdavo į mikrofoną.

2001 metais penktą kartą prie vairo sulaikytam neblaiviam atlikėjui grėsė net laisvės atėmimas.

2004-aisiais atlikėjas privačiame vakarėlyje sužalojo vilnietį verslininką Kęstutį Verslovą. E. Dragūnas įsižeidė iš verslininko lūpų išgirdęs žodį „brodiaga“. Vyrai apsižodžiavo, o po to atlikėjas putojančio vyno buteliu trenkė verslininkui per galvą. K. Verslovui prireikė medikų pagalbos.

E. Dragūnui teismas paskyrė nuosprendį – 80 valandų atidirbti senelių pensione.

Tačiau bausmė nedavė rezultatų – 2010 metų pabaigoje dainininkas sviedė stiklinę ekscentrišku elgesiu garsėjančiai advokatei Svetlanai Proninai į veidą.

Selas vėliau aiškino, kad moteris jį sunervino mėtydamasi ledukais.

Buteliu per galvą nuo E. Dragūno yra gavęs ir „Siemens“ arenoje per ispanų garsenybės Enrique Iglesio koncertą dirbęs apsaugininkas.

Gerokai apsvaigusio Selo pykčio jis nusipelnė dėl to, kad sudrausmino dainininką dėl elgesio.

Galiausiai surakinę antrankiais apsaugininkai chuliganą perdavė policininkams, o šie nakčiai Selą uždarė į areštinę. 2011 metais į tūkstantinę baikerių minią E. Dragūnas paleido mikrofoną. Atgal pasipylė šiukšlių kruša. Įsisiautėjęs atlikėjas nuo scenos buvo nuvestas baiminantis galimo įsiutusių baikerių agresijos proveržio. Po poros dienų E. Dragūnas išplatino pranešimą ir atsiprašė dėl savo poelgio. Jį esą lėmė asmeninės problemos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.