R. Skaisgirys ir V. Poderytė vestuves atšventė Barbadose

Trečiadienio naktį televizijos laidų prodiuseris Rolandas Skaisgirys (44 m.) vedė mylimąją Vaidą Poderytę (23 m.). Pora aukso žiedus sumainė Barbadose.

Rolandas ir Vaida susituokė Barbadose.<br>Asmeninis archyvas
Rolandas ir Vaida susituokė Barbadose.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2013, 9:38 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:48 PM

Per ceremoniją Vaida buvo pasipuošusi elegantiška lietuvių dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurta suknele. Šis dizaineris nuotaką papuošė ir per jos mergvakarį, įvykusį birželio pabaigoje.

Prieš prasidedant didžiajai poros šventei Vaida socialiniame tinkle „Facebook“ patalpino nuotrauką, kurioje – vestuviniai „Jimmy Choo“ aukštakulniai, keliaraištis, auskarai. Prie fotografijos puikavosi užrašas: „Ready, steady...Go!“ (liet. pasiruošusi, dėmesio... Marš!).

Tik ką susituokę Rolandas ir Vaida augina pusės metukų sūnų Atą. Anksčiau Vaida yra pasakojusi, kad ji, kaip ir dažna mergina, planavo pirmiausia baigti mokslus, padaryti karjerą, ištekėti ir susilaukti atžalų.

Viskas išėjo atvirkščiai. „Tai nereiškia, kad blogai. Dabar esame laimingi“, – sakė V. Poderytė, nuo pat pirmos sūnaus gimimo dienos įsitikinusi, kad R. Skaisgirys yra puikus tėvas. Juk ne ji, o mylimasis pirmiau išmoko keisti kūdikiui sauskelnes.

Ši santuoka Rolandui jau antroji, o Vaidai – pirmoji. Kartu jiedu nuo 2011 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.