Dukrą Solvetą „Mis Lietuva 2013” konkurse palaikanti E. Daukšienė gražuolės karūna pasipuošti netroško

Apie tai, kad duktė Solveta Bružaitė ketina dalyvauti „Mis Lietuva 2013” atrankoje, jos motina pedagogė Eirida Daukšienė nežinojo. Teisės studentė apie norą pasipuošti gražiausios lietuvės karūna motinai pranešė tik tada, kai jau buvo pakviesta į atranką.

„Gyvenau ne didmiestyje, todėl apie dalyvavimą grožio konkursuose jaunystėje negalvojau”, – sakė sėkmės dukteriai Solvetai konkurse „Mis Lietuva” linkinti E.Daukšienė.<br>J. Stacevičius
„Gyvenau ne didmiestyje, todėl apie dalyvavimą grožio konkursuose jaunystėje negalvojau”, – sakė sėkmės dukteriai Solvetai konkurse „Mis Lietuva” linkinti E.Daukšienė.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 23, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:00 PM

„Solveta pakankamai brandi, todėl ji pati priima sprendimus. Man liko pasidžiaugti, kad dukra pateko į finalą. Didžiuojuosi ja”, – portalui lrytas.lt sakė politiko Kęstučio Daukšio žmona, 42 metų Eirida.

21-erių S. Bružaitė nė neslepia – patekti į finalą ji tikėjosi. „Kitaip kam apskritai bandyti dalyvauti?” – šypsojosi mergina.

Būsimoji Vilniaus universiteto teisės studijų ketvirtakursė kartu su kitomis finalininkėmis drąsiai jautėsi per pirmąją savo fotosesiją. Mergina anksčiau yra dirbusi modeliu, nemažai keliavusi. Tačiau modelio karjerą ji nutraukė – studijos universitete Solvetai pasirodė svarbesnės, rašo dienraštis „Lietuvos rytas".

Nors pasirengimas konkursui dar tiktai prasidėjo, o pats įkarštis merginų laukia po kelių savaičių, S. Bružaitė jau spėjo susibičiuliauti su kai kuriomis „Mis Lietuva 2013” gražuolėmis.

„Bendraujame būreliais. Aš irgi turiu bičiulę, su kuria vis pasikalbu”, – sakė Solveta.

Merginos motina E. Daukšienė, sužinojusi, kad duktė dalyvaus gražuolių atrankoje, ją palaikė ir drąsino. Ji mano, kad tokio pobūdžio konkursai jaunoms merginoms yra puiki proga atsiskleisti, įvertinti savo galimybes ir save parodyti kitiems.

Tiesa, pačiai moteriai niekada nekilo noro pasipuošti mis ar misis karūna.

„Gyvenau ne didmiestyje, todėl apie dalyvavimą grožio konkursuose jaunystėje negalvojau. Dabar – tuo labiau. Brandžios moterys, dalyvaudamos grožio konkursuose, nori įsitikinti, kad yra ko nors vertos, o aš niekada nejaučiau tokio noro.

Tiesa, niekada neturėjau tokio didelio pasitikėjimo savimi, kad galėčiau dalyvauti gražuolių varžytuvėse. Man pakanka draugų ir artimųjų komplimentų”, – nusišypsojo E. Daukšienė.

Pedagogo išsilavinimą turinti Eirida yra dalyvavusi TV3 televizijos šokių projekte „Šok su manimi”. Kartu su profesionaliu šokėju Olegu Koliakinu moteris varžėsi dėl nugalėtojų vardo. Nors laimėti šokių konkurso jiems nepavyko, E.Daukšienė akivaizdžiai padailino savo figūrą ir pramoko šokio meno.

Konkurso „Mis Lietuva” finalas rugpjūčio 15-ąją bus surengtas Palangos vasaros estradoje.

Įspūdingą renginį tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto” televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.