„Mis Lietuva 2013“ finalininkės Elitos svajonė – tapti geru fotomodeliu

Vilnietė Elita Citovičiūtė (21 m.) spėjo įšokti į šių metų „Mis Lietuva 2013“ traukinį. Portalo lrytas.lt skaitytojai išrinko ją iš likusių atrankos merginų ir būtent savo gerbėjų dėka Elita dalyvaus rugpjūčio 15 d. Palangoje vyksiančiose gražuolių varžytuvėse. Mergina pasiryžusi savo grožiu pakerėti komisiją ir nurungti likusias pretendentes.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 25, 2013, 4:38 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:51 PM

Per pagrindinę atranką nepatekusi į konkursą „Mis Lietuva 2013“ Elita nusiminė ir mintyse svarstė, kodėl komisija neįvertino jos grožio. Tačiau komisijos nariai vertino ne tik merginų išvaizdą, bet ir intelektą, gebėjimą nepasimesti stresinėje situacijoje.

Mokyklą baigusi, tačiau niekur nestudijuojanti E. Citovičiūtė save pristato modeliu. Kaip pati mergina sakė, fotografuojasi skelbimams, lankstinukams, asmeniniams fotografų albumams. Užsienyje rimtų darbų nėra turėjusi, tačiau viliasi nuo rudens pradėti siekti karjeros aukštumų.

„Studijuoti ketinu kada nors vėliau, dabar svarbiau tapti geru fotomodeliu“, – kalbėjo jokiai modelių agentūrai nepriklausanti Elita.

Tiesa, mergina yra baigusi vizažo kursus, tačiau pagal įgytą specialybę nedirba. Jokio kito darbo taip pat neieško.

Nors E. Citovičiūtė muzikinio išsilavinimo neturi, mergina daugeliui žinoma iš erotinėmis fotosesijomis išgarsėjusios grupės „Dolce Vita“. Grupės gerbėjų liūdesiui muzikinis projektas truko neilgai, mat jį paliko lyderė Vita Jakutienė (dabartinė grupės „Naujos pupytės“ narė).

Žlugus populiarumo nesulaukusiai grupei, Elita ir kita grupės narė Viktorija Vaičaitė į nebūtį nenugrimzdo. Tiek Elita, tiek Viktorija dalyvauja „Mis Lietuva 2013“ finale. E. Citovičiūtė užsiminė, kad su Viktorija yra labai geros draugės, todėl jokios konkurencijos nejaučia ir apie pykčius net negalvoja.

Elita tikino, kad sulaukia daug komplimentų dėl išvaizdos ir yra patenkinta savo kūno formomis, tačiau toliau siekia tobulumo.

Tiesa, kitaip nei buvusi grupės „Dolce Vita“ lyderė V. Jakutienė, mergina pas plastikos chirurgus dailintis krūtinės, lūpų ar naikinti vos matomas raukšles botulino toksino injekcijomis, neužsuka.

„Kiekvienas gyvena taip, kaip nori. Man plastikos chirurgų paslaugų nereikia. Sulaukiu gražių žodžių iš aplinkinių ir be to“, – patikino vilnietė, šiuo metu neturinti artimo širdies draugo.

Konkurso „Mis Lietuva“ finalas vyks rugpjūčio 15 dieną Palangos vasaros estradoje. Įspūdingą renginį, tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Bilietais į konkurso finalą prekiauja „Tiketa“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.