Aktyvų laisvalaikį renkasi žinomos „misės“, dainininkės ir vestuvių planuotojos

„Visą gyvenimą buvau aktyvi. Kol žmogus nori ką nors patirti, ko nors išmokti, tol jis ir nesensta”, – įsitikinusi Laura.

Miestų parkus užplūdo riedučių ir riedlenčių mėgėjai. Tarp jų – vestuvių planuotoja L. Vagonė (dešinėje), „Mis Lietuva 2010” G. Maruškevičiūtė (kairėje) bei dainininkė A. Vedrickaitė su draugu A. Imbrasu.<br>T. Bauro ir R. Mickevičiūtės nuotr.
Miestų parkus užplūdo riedučių ir riedlenčių mėgėjai. Tarp jų – vestuvių planuotoja L. Vagonė (dešinėje), „Mis Lietuva 2010” G. Maruškevičiūtė (kairėje) bei dainininkė A. Vedrickaitė su draugu A. Imbrasu.<br>T. Bauro ir R. Mickevičiūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Jul 25, 2013, 10:41 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:22 PM

Vedybų planuotoja L. Vagonė dievina aktyvų laisvalaikį. Pernai moteris pamėgo ilgąją riedlentę.

„Visą gyvenimą buvau aktyvi. Kol žmogus nori ką nors patirti, ko nors išmokti, tol jis ir nesensta”, – įsitikinusi Laura.

Vedybų planuotojai neužtenka kelis kartus per savaitę nuvykti į sostinės Vingio parką, išsinuomoti ilgąją riedlentę ir šiek tiek pavažinėti. Ji nori savos, kad galėtų ant jos stotis visada, kai tik užsigeidžia.

„Man reikėjo tokios riedlentės, kad nebūtų gėda prieš kitus. Tad pirkau madingą ilgąją riedlentę. Man buvo svarbu spalva, piešinys, estetika!

Dabar nusižiūrėjau autorinio darbo ilgąją riedlentę su lapės piešiniu. Man beprasmiška sėdėti namie prie televizoriaus, vakaroti kavinėse ar pirkti prabangius batelius – geriau investuosiu į laisvalaikį”, – svarstė L. Vagonė.

Vilniuje nėra puikios trasos – kartais riedlentę jai tenka ir pasinešti. Tačiau naktį po vakarėlių ar susitikimų važiuodama Gedimino prospektu namo į Žvėryną vilnietė klykia iš laimės.

„Tai savotiška laisvė, pamišimas! Bet leisti sau elgtis taip, kaip nori, beprotiškai smagu.

Turiu ir didelį mokomąjį aitvarą, bėgioju pusmaratonius, važinėju dviračiu. Tačiau esu vestuvių planuotoja, daugiausia darbo turiu vasarą, todėl gailiuosi, kad stinga laiko nuvykti prie jūros išbandyti tikro jėgos aitvaro”, – sakė moteris.

Lauros 5-metis sūnus Vytautas šalia mamos, lekiančios ilgąja riedlente, mėgsta važiuoti paspirtuku. Tačiau jos vyras Vidmantas mieliau renkasi žvejybą ar maisto gaminimą nei ekstremalų laisvalaikį.

Sostinės Vingio parke galima pamatyti konkurso „Mis Lietuva 2010” nugalėtoją G.Maruškevičiūtę.

Riedučiais ji važinėjasi atsargiai, mat pernai labai skaudžiai krito. Kai tarp ratukų įstrigo nedidelis akmuo, nepadėjo nė rankų ir kelių apsaugos.

„Apsiavusi riedučiais dabar būnu labai įsitempusi, tarsi vėl mokyčiausi jais važinėtis. Kai prisimenu tą skausmą, kurį patyriau virtusi ant nugaros, kūnas pagaugais nueina.

Todėl esu itin atsargi”, – patikino mergina.

Ekstremalūs įspūdžiai gražuolei nėra svetimi – ji yra šokusi parašiutu, ketina tai pakartoti ir šią vasarą. Kasdien po kelis kilometrus vakarais mergina bėgioja su augintine – biglių veislės kalyte Smige.

„Pradėjusi sportuoti tapau energingesnė, sveikesnė. Profesionaliai nesportuoju, tačiau jei man kas pasiūlo dviračių žygį ar šuolį parašiutu – lekiu”, – sakė G.Maruškevičiūtė.

Dainininkė A.Vedrickaitė laisvalaikį mieliau leidžia aktyviai, nes būdama namie darosi pikta, o lauke atsigauna širdis.

„Riedėti taip smagu! Siūlau visiems išbandyti riedučius! Dabar noriu išmokti važiuoti ratu atbulomis. Nebijau nieko. Kristi man nepatinka, tad ir stengiuosi nekristi”, – kvatojosi atlikėja.

Gyvendama sostinėje Augustė džiaugiasi neseniai atradusi Vingio parką.

Dainininkė su draugu Airidu mėgsta čia pasivaikščioti, pabėgioti, stebėti kitus sportuojančius žmones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.