„Mis Lietuva“ gražuolės visas jėgas atiduoda repetuodamos su konkurso choreografe

Konkurso „Mis Lietuva 2013“ finalininkės jau kelias dienas intensyviai ruošiasi rugpjūčio 15 dieną Palangoje vyksiančiam grožio varžytuvių finalui.

Konkurso „Mis Lietuva 2013” repeticijų užkulisiai.<br>T. Bauras
Konkurso „Mis Lietuva 2013” repeticijų užkulisiai.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2013, 7:38 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:57 AM

Nuo pat ankstyvo ryto šešiolika gražuolių įdėmiai klausosi ilgametės konkurso režisierės, choreografės Leokadijos Dabužinskaitės patarimų, kaip taisyklingai stovėti, eiti, kurioje pusėje atsistoti, kad nesumaišytum visos choreografijos.

L. Dabužinskaitė kantri. Jeigu kuri mergina suklysta, jai paaiškinama, ką padarė ne taip. Merginos atviros – pasiruošimas nelengvas, todėl jos turi apsišarvuoti geležine kantrybe, kad viskas pavyktų taip, kaip reikalauja konkurso organizatoriai.

Populiariausio grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvės jau pradėjo kovą dėl „Mis publika“ titulo. Daugumai finalininkių šis titulas yra toks pat svarbus, kaip karūna, nes savo favorite merginą pripažįsta ne komisija, o dauguma balsuojančių konkurso gerbėjų.

Jau dabar galite užsukti į lrytas.lt svetainę ir atiduoti savo balsą už jums labiausiai patikusią merginą. Už kiekvieną dalyvę galima balsuoti tik vieną kartą, o kas taps šių metų „Mis publika“, sužinosite rugpjūčio 15 d. vyksiančiame „Mis Lietuva 2013“ finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.