Šokių kolektyvo „Žuvėdra“ vadovė S. Idzelevičienė tapo namų kvapų ambasadore

Uostamiestyje šventiškai atidarytas užuolaidų ir namų dekoro salonai „Audrineta“ ir „Krispo". Į salonų atidarymą rinkosi nemažai žinomų Klaipėdos verslininkų ir svečių iš sostinės - vakare, kurį vedė aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, buvo galima sutikti stilistą Mantą Petruškevičių, TV laidų vedėją Arną Klivečką, aktores Aureliją Tamulytę, Eglę Jackaitę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2013, 3:38 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:10 AM

Svečiai taip pat galėjo įvertinti italų aukštuomenės pamėgtus prabangiuosius namų kvapus „Culti“. Šventėje dalyvavo ir „Culti Stile" ambasadore Lietuvoje tapusi „Žuvėdros“ šokių kolektyvo vadovė Skaistutė Idzelevičienė.

Bendradarbiaujant su salono „Ramunės linija“ meistru Laimiu Petravičiumi, vizažiste Egle Kontrimiene, fotostudijos „Sivakoff“ fotografu Ilja Sivakovu, dizainerės Ellos Tatarinovos mados namais „Femme Fatales“ ir stilistu Mantu Petruškevičiumi specialiai šiai progai moteriai buvo pakeistas įvaizdis ir surengta fotosesija. „Fotosesija labai įsiminė. Atrodau išties neįprastai. Visa komanda man skyrė daug komplimentų. Laukiu, ką apie mano pakitusį įvaizdį pasakys vyras“, - šypsojosi Skaistutė. Kalbėdama apie namų kvapus, S. Idzelevičienė sakė, kad savo namuose turi net kelis šio prabangaus prekės ženklo aromatus, kurių pagrindą sudaro natūralūs eteriniai aliejai: „Tikras malonumas grįžti namo, kai juose tvyro svaiginantis aromatas“.

Dar viena „Culti“ kvapo ambasadorė yra ir aktorė A. Tamulytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.