Dainininkė E. Anusauskaitė-Young laužo tradicijas dėl vestuvių puokštės

Į vestuvių planavimo rūpesčius pasinėrusi dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young ir jos mylimasis Adamas jau priėmė sprendimą dėl dviejų svarbių būsimos šventės akcentų – puokštės bei torto.

Evelina ir Adamas ruošiasi vestuvėms.
Evelina ir Adamas ruošiasi vestuvėms.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2013, 2:39 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:58 AM

Pastarąjį atlikėja išsirinko išragavusi kelias dešimtis „Bijolos“ tortų rūšių. Pirmasis gabaliukas, atsidūręs ant jaunavedžiams paruošto vaišių stalo, buvo atpjautas nuo torto „Lazdynas“. Ir E. Anusauskaitė, ir A. Youngas aikčiojo ragaudami ir kitus skanėstus, tačiau pirmasis įspūdis buvo toks stiprus, kad pora nedvejodama apsisprendė, koks gardėsis puoš saldųjį puotos stalą. „Lazdynas“ bus trijų arba penkių aukštų. Jo išorė bus dekoruota baltu glajumi ir neryškiais aukso spalvos akcentais.

Ketvirtadienį pora apsilankė ir „Verkių gėlių turguje“. Čia nuotaka pasisakė per vestuves turėsianti ne vieną, o dvi gėlių puokštes. Ji pageidavo per ceremoniją rankose laikyti baltas frezijas, mėlynas ir baltas skabiozas, agapantus. Antroji puokštė bus sukurta iš gvazdikų, frezijų, paprastųjų pilnavidurių eusromų bei alstromerijų. A. Youngas į švarko atlapą įsisegs nedidelę gėlių žiedelių puokštelę.

„Svarbiausia, kad Evelinai patiktų puokštė. Yra dalykų, dėl kurių su žmona nediskutuoju“, – šypsodamasis sakė A. Youngas. Prieš rinkdamasi puokštę E. Anusauskaitė-Young pasiklausė savo močiutės nuomonės. Ji išsakė ir rekomendacijas dėl vestuvinio torto.

„Močiutė man labai artima, todėl norėjau išgirsti, ką ji sako. O mūsų nuomonės sutapo! Nesu rožių ar ryškiaspalvių gėlių gerbėja. Tokių sakė nesirinkti ir močiutė“, – tvirtino E. Ansauskaitė-Young.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.