Trispalviai R.Meilutytės auskarai – viso čempionato puošmena

Plaukikė Rūta Meilutytė savo ištikimybę šaliai parodo ir pasirinkdama aksesuarus. Akylesniems Barselonoje vykusio pasaulio plaukimo čempionato finalo stebėtojams nepraslydo pro akis Lietuvos auksinės žuvelės aksesuarai. Šešiolikmetė mergina į dešinę ausį buvo įsivėrusi auskarus, kurių kiekvienas simbolizavo Trispalvės spalvas. Kairėje plaukikės ausyje žėrėjo auskaras iš perlo.

Trispalviai R. Meilutytės auskarai ją puošė per visą čempionatą.<br>AP
Trispalviai R. Meilutytės auskarai ją puošė per visą čempionatą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 4, 2013, 9:39 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:10 AM

Tokiais auskarais ji buvo pasipuošusi ir per atrankos plaukimą, ir per pusfinalį, ir per sekmadienį vykusį finalą, kuriame užėmė antrąją vietą.

Po pasirodymo Barselonoje R. Meilutytės vardas pažymėtas ir pasaulio rekordų knygoje – jai priklauso 50 m ir 100 m plaukimo krūtine planetos rekordai.

Londono olimpinėse žaidynėse sužibėjusi R. Meilutytė smalsių fotografų dėmesį jau ir tuomet atkreipė net tik dėl stulbinančių sportinių rezultatų. Lietuvė plaukimo varžyboms pasidarė specialų manikiūrą kiekvieną pirštą papuošdama simbolinėmis Lietuvos vėliavos spalvomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.