„Mis Lietuva 2013“ dalyvei E.Citovičiūtei – paslaptingo gerbėjo staigmenos

Tamsiaplaukei vilnietei Elitai Citovičiūtei (21 m.) „Mis Lietuva 2013“ repeticijos studijoje kur kas smagesnės nei likusioms penkiolikai grožio konkurso dalyvių. Jau pirmą konkursui pasiruošimo dieną Elitą nudžiugino paslaptingo vyro staigmenos.

Paslaptingas gerbėjas Elitai siunčia didžiules rožių puokštes.<br>T. Bauro nuotr.
Paslaptingas gerbėjas Elitai siunčia didžiules rožių puokštes.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 5, 2013, 4:34 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:44 AM

„Elita, kurjeris tau atnešė gėlių!“ - merginos sušuko E.Citovičiūtei, kai ši pasirodė Vilniaus Smolensko gatvėje įsikūrusioje studijoje. Būtent čia šešiolika šių metų „Mis Lietuva“ finalininkių kiekvieną dieną nuo ryto iki vakaro repetuoja pasirodymą ant scenos su ilgamete šio konkurso režisiere, choreografe Leokadija Dabužinskaite.

Portalui lrytas.lt E.Citovičiūtė sakė, kad iš pradžių nepatikėjo tuo, kad didžiulė penkiasdešimties rožių puokštė yra skirta būtent jai. Į rankas paėmusi rožes mergina rado kortelę, kurioje puikavosi užrašas: „Gražiai merginai gražios dienos.“

„Šalia buvo parašytas telefono numeris. Daugiau nieko. Parašiau nepažįstamajam padėkos žinutę, tačiau bendrauti nepuoliau. Po kelių dienų manęs laukė dar viena staigmena. Kurjeris perdavė dar penkiasdešimt rožių. Tiesa, šį kartą jos buvo baltos“, - pasakojo Elita.

Vilnietė džiaugėsi, kad šimtas rožių puošia jos kambarį sostinėje: „Labai gražu...“

Populiariausio grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvės jau pradėjo kovą dėl „Mis publika“ titulo. Daugumai finalininkių šis titulas yra toks pat svarbus, kaip karūna, nes savo favorite merginą pripažįsta ne komisija, o dauguma balsuojančių konkurso gerbėjų.

Jau dabar galite užsukti į lrytas.lt svetainę ir atiduoti savo balsą už jums labiausiai patikusią merginą. Už kiekvieną dalyvę galima balsuoti tik vieną kartą, o kas taps šių metų „Mis publika“, sužinosite rugpjūčio 15 d. vyksiančiame „Mis Lietuva 2013“ finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.