„Martini” sėkmės formulės laimėtoja Laurita: „Jeigu ką nors darai, tai reikia daryti iki galo”

„Svarbu ko nors labai norėti, žengti penkis žingsnius į priekį ir nedvejoti. Jeigu ką nors darai, tai reikia daryti iki galo”, – teigė rinkodaros specialistė Laurita Grigaliūnaitė (24 m.). Ši sėkmės formulė jai padėjo laimėti kelionę į Italijoje vyksiantį bendrovės „Martini” 150 metų jubiliejaus pobūvį.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 6, 2013, 12:59 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:31 AM

Dalyvauti sėkmės formulės konkurse iš dviejų tūkstančių norinčiųjų buvo pakviesta tik keturiolika. Merginos ir vaikinai iš visos Lietuvos komisijos nariams Astai Valentaitei, aktoriui Vytautui Rumšui jaunesniajam ir atlikėjui Vaidui Baumilai turėjo atskleisti savo sėkmės formulę ir įtikinti, kad būtent jie verti dalyvauti pobūvyje Italijoje.

Sėkmė nusišypsojo iš Utenos kilusiai, o dabar Vilniuje gyvenančiai Lauritai. Būtent jos sukurta sėkmės formulė sužavėjo komisijos narius.

Laurita mano, kad kelias į sėkmę prasideda nuo troškimo pasiekti daugiau. Noras pajusti dar nepatirtus pojūčius ir išvysti dar nematytas vietas ją ir pastūmėjo pergalės link.

Mergina prisistatymą sugalvojo per keliolika minučių. Užrašų knygelėje pasižymėjo frazes, kuriomis stengiasi vadovautis, ir jų padedama sukūrė vaizdo klipą.

Vaizdo klipas ypač sužavėjo komisijos pirmininkę A.Valentaitę. Jai prisistatymas pasirodė stilingas, subtilus ir neperkrautas.

„Manau, kad Italijoje mes su Laurita tikrai nenuobodžiausime”, – mirktelėjo A.Valentaitė.

Paklausta, ar save laiko sėkmės žmogumi, L.Grigaliūnaitė nesikuklino. Jai puikiai sekasi atsiskleisti ir gražius dalykus iš gyvenimo imti saujomis, o ne žiupsniais.

Iškovojusi pergalę konkurse Laurita turi teisę į kelionę pasiimti dar vieną asmenį. Ar tai bus jos širdies draugas, transporto įmonės vadovas Justas, Laurita dar nežino.

„Teks surengti atranką, nes norinčių vykti kartu yra daug”, – patikino L.Grigaliūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.