Dainininkė Arina: „Nuotakos suknelės dar nevilkėjau“

Ne vieną meilės romaną išgyvenusi, gyvenimo audrų talžyta bliuzo karalienė Arina Borunova (44 m.) laimę surado kauniečio verslininko Mariaus Kazėno (43 m.) glėbyje. Atlikėja, kurios gyslomis teka rusų, ukrainiečių ir totorių kraujas, namuose kartais pasisvaido lėkštėmis, tačiau širdyje trokšta ramybės ir paprastos moteriškos laimės.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2013-08-06 00:59, atnaujinta 2018-03-02 03:31

Meilė, muzika ir naujakurystės džiaugsmai – tuo dabar gyvena Arina, „Stiliui” atvėrusi savo naujo namo duris.

Kauno rajone, visai šalia Kauno marių, stovintis dviejų aukštų medinis būstas – erdvus, šiuolaikiškai įrengtas. Tai Arinos ir jos draugo M.Kazėno bendras kūrinys.

„Marius kaip tikras vyras pastatė namą, o aš kaip tikra moteris rūpinuosi jo interjeru ir kurstau namų židinį. Dar trūksta kai kurių smulkmenų, tačiau gyventi čia jauku ir smagu”, – pasakojo Arina.

Abu šeimininkai rūpinasi aplinka – terasa su lauko baldais ir pavėsine su židiniu bei daugybe Mariaus iš užsienio antikvariatų ir sendaikčių turgų parvežtų puošmenų.

Pora šalia namo įrengė ir žaliąją zoną. Prie tvoros – dekoratyviniai spygliuočiai, žydi gėlės. Nemažą sklypo dalį užima lygiai nupjauta veja. Už jos – Arinos lysvė, kurioje auginamos daržovės. Vietos sklype yra ir į vazonėlius susodintiems prieskoniniams augalams: bazilikams, paprikoms, rozmarinams, petražolėms, kalendroms.

„Tai, ką užauginu pati, yra nepamainoma. Ne tik dėl to, kad mano išaugintos daržovės ir prieskoniai ekologiški. Juos augindama įdedu daug meilės, todėl jų skonis nepaprastas”, – aiškino dainininkė.

Sklype auga kelios senos obelys, sodintos dar Mariaus tėvų.

Būtent jos pirmiausia į akį krito po mūsų su Arina pokalbio į dainininkės namus su komanda atvykusiai fotografei Rasai Kijakauskienei.

Arina – viena iš nedaugelio pašnekovių, panorusių nusifotografuoti ne studijoje, restorane ar prabangiame viešbutyje, o savo namų aplinkoje.

„Teks Arinai lipti į obelį”, – vos įžengusi į kiemą pajuokavo fotografė.

Lipti į medį dainininkei neteko, nors jeigu būtų reikėję, Arina greičiausiai būtų sutikusi tai padaryti.

Kol R.Kijakauskienė vieną po kito gaudė geriausius kadrus, dainininkė, stovėdama ant siauros pakylos ir laikydamasi už nokstančiais obuoliais aplipusių šakų, be jokių kaprizų vykdė visus fotografės prašymus.

Galbūt todėl, kad jos gyslomis teka rusų, ukrainiečių ir totorių kraujas, o gal dėl to, kad daug metų yra praleidusi scenoje, Arina profesionaliai keitė veido išraišką: iš valiūkiškos tapdavo laukinė, mielai nusišypsojusi po kelių sekundžių nutaisydavo griežtą miną ar romantiškai užsisvajodavo.

Fotosesijos metu į namus trumpam užsuko Arinos sūnus Martynas (21 m.), kuris jau pusmetį gyvena ir dirba restorano virėju Anglijoje. Į Lietuvą atostogų grįžęs vaikinas pirmiausia mamai pasakė komplimentą dėl naujojo jos įvaizdžio, kurį „Stiliaus” fotosesijai sukūrė stilistė Ernesta Jorudė.

„Mano mama tikrai nereali – graži ir jaunatviška”, – sakė Martynas, kuris taip pat panoro įsiamžinti su mama.

Prieš fotoaparatą pozuojantys Arina ir Martynas labiau priminė smagiai šėliojančių jaunuolių porelę nei motiną ir sūnų.

Po darbų į namus grįžęs M.Kazėnas taip pat įsisuko į fotosesijos šurmulį. Priimtiniausias objektas įsiamžinti su širdies drauge verslininkui pasirodė galingas jo motociklas, kuriuo jis rieda į baikerių susitikimus ir šventes.

Mūsų viešnagė dainininkės ir jos mylimojo namuose baigėsi jau temstant, mat po fotosesijos šeimininkai visą komandą pakvietė puodelio kavos į lauko pavėsinę.

Žvelgiant į Ariną buvo matyti, jog šalia mylimojo ji džiaugiasi kiekviena akimirka, o moters akys spindi iš laimės.

* * *

– Arina, kodėl iki šiol savo draugą pristatydavote Kazimieru Marėnu, nors iš tikrųjų jis yra Marius Kazėnas?

Daugiau skaitykite žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.