Rankos trauma Cololo primena audringai atšvęstą S.Jasaičio bernvakarį

„Dėl geriausio draugo galima ir pasiaukoti. Svarbiausia, kad šventė pavyko, o ranka... kaip nors užgis“, – linksmai kalbėjo jau beveik mėnesį įtvarą nešiojantis Vitalijus Cololo. Pasak jo, tai smagaus vakarėlio pasekmė – liepos viduryje jis su būriu bičiulių tarp Vilniaus ir Šilutės audringai paminėjo krepšininko Simo Jasaičio bernvakarį.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Aug 6, 2013, 9:10 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:00 AM

Kaip ir priklauso simbolinei bernvakario šventei, čia netrūko vyriškų pramogų. Aštuoniolikos vyrų komanda pasiskirstė į dvi grupes – krepšininkų ir pramogų pasaulio atstovų – ir surengė draugiškas krepšinio varžybas. „Vienoje komandoje buvo Simas, broliai Lavrinovičiai... Kitoje – aš, Valdas Burnys ir daugelis kitų. Mes, žinoma, pralaimėjome, tačiau surengėme revanšą. Dar kartą planavome sužaisti šeštą ryto, tačiau niekas neatvyko“, – vakarėlio akimirką prisiminė Cololo.

Tačiau aktorius jose nebūtų galėjęs dalyvauti ne tik dėl sunkaus, po šventės išaušusio, ryto. Žaidžiant krepšinį jis patyrė traumą – trūko rankos sausgyslė. Pradžioje ignoravęs skausmą, galiausiai aktorius buvo išvežtas į Šilutės ligoninę, ten jam buvo uždėtas gipsas. „Prisižaidžiau, – pripažino Cololo, tačiau netrukus pridūrė. – Bet dėl to visai negaila. Tai buvo pats tikriausias bernvakaris, kokiame esu dalyvavęs.“

Gipse ranką Cololo laikė vos dvi dienas, vėliau jį pakeitė tvirtas įtvaras. „Draugai nusprendė gipsą aprašyti palinkėjimais Simui. Juk negalėjau taip vaikščioti!“ – juokėsi Cololo.

Ne kartą sakiusiam, kad sužalotas žmogus scenoje atrodo neestetiškai, aktoriui teko pakeisti nuomonę. Kurį laiką gudriai po drabužiais slėpęs sužalotą ranką jis visą tą laiką vedė įvairius renginius, o savaitgalį sėkmingai atšventė savo 39-ąjį gimtadienį.

Medikai Cololo rekomendavo kol kas pasisaugoti, nes trauma – nėra lengva, ir jei ilgai negis, gali tekti net operuoti. Tačiau aktorius sako, kad viskas nėra taip prastai, kaip atrodo – jis jau vairuoja automobilį, ranką kasdien pratina prie mankštos. „Gydytojai liepė per daug neišsidirbinėti. Džiaugiuosi, kad tai – kairė, o ne dešinė, ranka“, – sakė jis.

Tokio pobūdžio traumos Cololo – ne naujiena. Jis mėgsta ekstremalų sportą, kuriame neretai pasitaiko ir skaudžių pasekmių. Tačiau drauge su Simu jis, kaip pats sako, „prisidirba“ kasmet. Pernai aktorius vaikščiojo sulaužytu pirštu, šiemet ranką įrėmino įtvaras. „Traumos tampa tradicija. Baisu ir pagalvoti apie kitus metus“, – portalui lrytas.lt pasakojo humoristas.

Šiandien įtvaras jam primena kone smagiausią vasaros šventę. Ne vieną „vyriškumo patikrinimo“ užduotį Simui surengę draugai sako įsitikinę, kad Simas puikiai pasiruošęs vedybiniam gyvenimui: moka ir vinį įkalti, ir vakarienę pagaminti, ir šiukšles išnešti. Tačiau paklaustas apie renginio detales Cololo tik nusijuokia pakartodamas šventą vakarėlių taisyklę: tai, kas jame vyko, jame ir pasiliks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.