Sužadėtinį iš Mauricijaus turinti R.Masiulytė išsiskyrė su vyru iš Pakistano

Atlikėja Raimonda Masiulytė pagaliau galės lengviau atsipūsti – ketverius metus trukusioje santuokoje su pakistaniečiu Sherazu Iqbalu Langirialiu pagaliau bus padėtas taškas. Antradienį dainininkė stojo prieš teismą, kurio sprendimu ji buvo oficialiai išskirta su savo buvusiu vyru.

Dar nespėjusi išsiskirti su šešeriais metais už ją vyresniu vyru dainininkė jau spėjo susirasti naują mylimąjį, iš Mauricijaus kilusį Vimalį Ramchurną, ir net tapo jo sužadėtine.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Dar nespėjusi išsiskirti su šešeriais metais už ją vyresniu vyru dainininkė jau spėjo susirasti naują mylimąjį, iš Mauricijaus kilusį Vimalį Ramchurną, ir net tapo jo sužadėtine.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2013, 11:55 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:20 AM

Šios akimirkos Dubline gyvenanti R.Masiulytė laukė jau seniai. 2008 metais su Sherazu susipažinusi atlikėja santuokai pasiryžo vos po trijų mėnesių draugystės. Tačiau netrukus jausmų apsvaiginta pora vis dėlto pramerkė akis iš naujo ir nusprendė pasukti skirtingais keliais. Kelerius metus vilkintas skyrybų procesas išvargino 26-erių atlikėją, o jos širdį užkariavo nauja simpatija.

Dar nespėjusi išsiskirti su šešeriais metais už ją vyresniu vyru dainininkė jau spėjo susirasti naują mylimąjį, iš Mauricijaus kilusį Vimalį Ramchurną, ir net tapo jo sužadėtine. Šiltų santykių neslepianti pora vienas su kitu praleidžia itin daug laiko, pratinasi prie kultūrinių skirtumų.

Nauja meilė R.Masiulytės gyvenime įžiebė ir daugiau pokyčių: ji tapo vegetare, pradėjo dirbti „plius“ dydžio modeliu, įkūrė dainavimo studiją.

Dainininkė dėl teismo specialiai sugrįžo į Lietuvą. Čia ji ne tik tvarkosi dokumentus, bet ir randa laiko atostogoms. Savo sprendimo skirtis ji nekomentuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.