Gundantis šokis šampano vonioje atidengė aktorės M.Štakėnaitės kūną

Seriale „Moterys meluoja geriau“ vaidinusią aktorę Mildą Štakėnaitę daugelis geriau įsiminė po jos dalyvavimo šokių projekte „Šok su manimi“. Tuomet su partneriu Deividu Meškausku įspūdingus numerius rodžiusią merginą televizijos žiūrovai vertino dviprasmiškai: vieni peikė ne tik jos šokių judesius, bet ir perdėtą liesumą, kiti žavėjosi originaliais, nors ir ne kiekvieno skoniui suprantamais šokiais.

Atvira Mildos Štakėnaitės suknelė traukė aplinkinių žvilgsnius.<br>"Lrytas.lt" archyvas
Atvira Mildos Štakėnaitės suknelė traukė aplinkinių žvilgsnius.<br>"Lrytas.lt" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2013, 11:41 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:12 AM

Kurį laiką viešumoje rečiau nei įprasta matoma M.Štakėnaitė trečiadienio vakarą sublizgėjo TV3 organizuotame, jau netrukus eteryje startuosiančio naujo muzikinio projekto „Romeo ir Džuljeta“ pristatymo vakarėlyje. Be pretendentų į pagrindinius vaidmenis pasirodymo, specialiame vakarėlyje aktorė pademonstravo jausmingą šokį... šampano vonioje.

Apsivilkusi atvirą auksu žibančią suknelę ji gundančiai pati save pilstė svaigiuoju gėrimu, vėliau išlipusi iš vonios kibo į parankę partneriui Mindaugui Rainiui. Drauge jie tapo panašūs į tikrą Romeo ir Džuljetą.

Tačiau aplinkinių žvilgsnius traukė ne tik plastiški Mildos judesiai, bet ir pernelyg atvira suknelė. Aktorė buvo taip įsijautusi į šokį, kad net nebekreipė dėmesio į akį rėžiančias apatines kelnaites. Toks reginys jį stebinčius žiūrovus privertė pasijusti nejaukiai. Tačiau galiausiai šokį palydėjo gausios ovacijos ir aplodismentai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.