Nuo šokėjos K.Jeremian-Daniškevičės akių neatitraukė ne tik vyras, bet ir aplinkiniai

Profesionali šokėja Karina Jeremian-Daniškevičė po dukros gimimo vis retesnė viešnia dideliuose susibūrimuose. Moteris daugiausia laiko praleidžia su šių metų kovo mėnesį gimusia pirmagime Kamila. Tačiau išvaizdi tamsiaplaukė retsykiais atranda laiko susitikti su seniai matytais bičiuliais. Tiesa, lydima vyro, verslininko Manto Daniškevičiaus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-08 21:11, atnaujinta 2018-03-02 01:34

Prieš kelis mėnesius kalbėdama su portalu lrytas.lt Karina prasitarė, kad ilgisi šokių repeticijų Vilniuje įsikūrusioje studijoje „Soul Lounge“, todėl jau rudenį ruošiasi sugrįžti ant parketo. Bent jau kelioms valandoms per savaitę. Kol ji studijos lankytojus mokys šokių žingsnelių, dukrą mielai prižiūrės artimieji.

Tačiau iki rudens dar liko beveik mėnuo, o šiltą rugpjūčio vakarą namuose užsidaryti mažai kam norisi, todėl Karina ir Mantas su malonumu priėmė kvietimą apsilankyti gražioje šventėje šalia Vilniaus esančiame viešbutyje „Le Meridien Villon“.

K.Jeremian-Daniškevičė renginyje atrodė labai žavingai. Moteris pasipuošė persiko spalvos palaidine ir kelnėmis. Prie vasariško drabužių ansamblio šokėja priderino mados namų „Chanel“ šviesią rankinę ir kūno spalvos aukštakulnius.

Nuo egzotiškos garbanės akių negalėjo atitraukti ne tik šventės svečiai, bet ir jos vyras Mantas, kuris žmonos nė akimirkos nepaliko vienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.