Verslininkė I.Marozienė jubiliejų atšventė prašmatniame savo namų sode

Šventes ir ypatingas sukaktuves paminėti reikia visada. Taip mano sostinės restorano „Amatininkai“ savininkė Irena Marozienė, todėl nešvęsti savo gražaus 55-ojo jubiliejaus verslininkė nė nemanė. Ir ji tai padarė tik jai būdingu stiliumi.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-08-08 21:43, atnaujinta 2018-03-02 01:34

Norint smagiai pasibūti su didžiuliu būriu draugų nebūtina po visą šalį ieškoti išskirtinės vietos, kad visa svita ten jaustųsi patogiai ir turėtų kuo pasigrožėti. Turint prašmatnius namus su išpuoselėtu sodu šventę galima surengti ir juose.

I.Marozienė taip ir padarė.

Gausus būrys verslininkės bičiulių, tarp kurių – ir draugai iš užsienio, Irenos sveikinti atvyko būtent į jos Vilniuje esančius išpuoselėtus namus. Didžiuliame name tilpo visa gausybė jubiliatės draugų.

Jaukiai įsitaisyti gėlėmis apsodintame sode vakaras buvo itin palankus. Oras tą vakarą lepino kaitros ištroškusius gimtadienio svečius. Norintys pasislėpti nuo besileidžiančios saulės spindulių galėjo tai padaryti čia pat stovinčioje išpuoštoje palapinėje.

Prabangiuose vakarėliuose visada elegantiškai ir stilingai atrodanti verslininkė ir per savo asmeninę šventę sulaukė daug gražių žodžių dėl nepriekaištingos išvaizdos – bėgantys metai Irenai prideda tik žavesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.