Verslininkės J.Sadauskienės gimtadienis – artimiausių draugų apsuptyje

Savo 41-ąjį gimtadienį modelių agentūros „Modilinos“ vadovė atšventė tyliai, tačiau jaukiai ir labai stilingai. Šiltą rugpjūčio 7-osios vakarą artimiausi Jolantos bičiuliai rinkosi į brandžiojo baroko stiliaus Pažaislio vienuolyną.

Verslininkės J.Sadauskienės gimtadienio šventė Pažaislio vienuolyne.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Verslininkės J.Sadauskienės gimtadienio šventė Pažaislio vienuolyne.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 8, 2013, 3:14 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:46 AM

Kauno marių pusiasalyje esančiame Pažaislio vienuolyne prieš kurį laiką duris atvėręs restoranas „Monte Pacis“ lankytojų vertinamas už išskirtinius kulinarinius šedevrus ir romantišką aplinką. Čia paminėti gimtadienio rinkosi ir J.Sadauskienė su geriausiais draugais.

Prie baltomis rožėmis dekoruoto stalo susėdus bičiuliams: stilistui Mantui Petruškevičiui, dizainerei Audronei Bunikienei, advokatei Raimondai Kazlauskienei, dantų technikui Domui Mašalui, interjero dizainerei Astai Muralytei ir verslininkei Gintarei Meiluvienei masyvūs vienuolyno svečių namų vartai užsidarė. Jubiliatė su bičiuliais niekieno netrukdomi mėgavosi vienas kito draugija.

„Gurmaniški valgiai ir puikiai prie jų priderinti gėrimai vis tiek nenustelbė mano mylimiausių žavesio“, – kalbėdamasi su portalu lrytas.lt šypsojosi verslininkė.

Moteris įsitikinusi – kokia graži aplinka bebūtų ir kokie gardūs patiekalai bepuoštų stalą, svarbiausia – supantys žmonės. Ir ne tik gimtadienio dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.