Vilniuje žiedus sumainė modelis G.Skačkauskaitė ir A.Jokubaitis

Žolinių šventės dieną bendrovės „TV manija“ vykdomoji prodiuserė, modelių agentūros „G- models“ bendrasavininkė Goda Skačkauskaitė (29 m.) „taip“ ištarė mylimajam, septyneriais metais jaunesniam modeliui Andriui Jokubaičiui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 15, 2013, 3:11 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:38 PM

Santuokos ceremonija vyko Vilniaus Šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje. Nuotaką didžiajai dienai puošė dizaineris Egidijus Rainys.

Moteris yra sakiusi, kad pasiruošti vestuvėms jai padės bičiuliai, todėl ir savo vestuvinę šukuoseną patikėjo geram draugui, plaukų stilistui Valerijui Gigevičiui.

Jis bei jaunosios sesuo Laura buvo ir vestuvių liudininkai.

Pirmasis prabangiu BMW X6 automobiliu į bažnyčią atvyko jaunasis su V.Gigevičium. Į ceremoniją vėluodama vos kelias minutes, tokiu pat automobiliu atvyko ir jaunoji. Ji prie altoriaus žengė viena, skambant Celine Dion dainai "I'm your angel".

Po pusvalandį trukusios ceremonijos bažnyčioje svečiai jaunuosius pasveikino išmesdami ant jų šūsnį raudonų rožių žiedlapių, o vėliau vaišinosi "Alitos" šampanu.

Vestuvių diena - rugpjūčio 15 pasirinkta neatsitiktinai. Būtent šią dieną prieš dvejus metus pora susipažino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.