A.Zacharevičienė atvirai apie darbą, šeimą ir pomėgius

Motinystės atostogų išėjusią Živilę Vaškytę LNK laidoje „Labas vakaras, Lietuva” pakeitusi Agnė Zacharevičienė (33 m.) viliasi, kad žiūrovai nepastebėjo, kaip blogai ji jautėsi studijoje pirmosiomis darbo dienomis, rašo „Lietuvos rytas”.

A.Zacharevičienė viliasi, kad žiūrovai nepastebėjo, kaip blogai ji jautėsi studijoje pirmosiomis darbo dienomis.
A.Zacharevičienė viliasi, kad žiūrovai nepastebėjo, kaip blogai ji jautėsi studijoje pirmosiomis darbo dienomis.
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė

Aug 17, 2013, 2:02 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:48 PM

— Jau keletą savaičių dirbate šioje televizijoje. Kokie įspūdžiai? — pradėjau pokalbį su A.Zacharevičiene.

— Prieš tai dvejus metus dirbau BTV žiniose. Ten man viskas buvo pažįstama. O LNK laidos visai kitoks modelis. Čia diskutuojame įvairiomis temomis: apie karščius, apie grybavimą, apie tai, kad prie jūros paplūdimiuose trūksta tualetų. (Juokiasi.)

Atvirai pasakysiu — pirmomis dienomis buvo baisu. Tai buvo tarsi šaltas dušas.

Tuo pat metu turiu ir apie tartį galvoti, ir save kontroliuoti, kad nenusišnekėčiau, ir stebėti, ką daro Paulius Skučas, su kuriuo kartu vedame laidą.

Kartais atrodo, kad jau reikia baigti laidą, o režisierius per ausines praneša, jog dar turi užpildyti dvi minutes. Sukis, kaip nori.

— Duetu dirbti sunkiau ar lengviau?

— Pirmąkart su Pauliumi susitikau tik atrankoje į laidos vedėjos vietą. Praėjo šiek tiek laiko, kol prie jo pripratau.

— Pašnekovus kalbinate tiesioginiame eteryje. Ar yra tekę tai daryti anksčiau?

— Ne. O dabar interviu rengiu kasdien — ir su politikais, ir su policininkais. Su kiekvienu jų reikia rasti bendrą kalbą. O svarbiausia — tam turiu tik 4 minutes.

— Artėja naujas sezonas. Kelintas tai jūsų ruduo televizijoje?

— Septintas. Dirbti į „Tango TV” mane pakvietė prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. Buvau ką tik grįžusi iš motinystės atostogų. Neseniai mačiau tų savo vestų pramoginių laidų kartojimus ir stebėjausi, kad aš — tokiais dideliais žandais. (Juokiasi.) Bet tos laidos buvo žiūrimos.

— Jūs — ne tik laidų vedėja, bet ir dietologė, rinkodaros specialistė. O šiuo metu dar studijuojate psichologiją. Kuri veikla mieliausia?

— Visą laiką norėjau būti gydytoja. Baigusi dietologiją planavau stoti į mediciną, bet suvokiau, kad bijau kraujo. Ir ne tik.

Mano noras tapti medike prapuolė apsilankius morge. Išvydau, kaip skrodžiamas jaunos merginos lavonas, — tas šiurpus vaizdas iki šiol stovi akyse.

O su dietologija susiduriu kasdien — tai vyras, tai draugės paprašo, kad patarčiau, kaip maitintis.

Vaikams dietų nereikia, jie patys atsirenka, ką valgyti. Pavyzdžiui, mano devynmetis sūnus Robertas nuo mažumės nevalgo bulvių su mėsa.

— Jūsų dienotvarkė — labai įtempta. Nuolat skubate. Kaip pailsite?

— Mano dienotvarkėje viskas surašyta minučių tikslumu. O energijos semiuosi iš sporto.

Nulėkusi 7 ar 10 kilometrus su riedučiais galiu kalnus nuversti. Riedučiais važinėtis stengiuosi kasdien. O jei neišeina, einu į sporto salę mankštintis. Savaitgaliais su sūnumi važinėjamės dviračiais. Mano vaikas — labai sportiškas. Jis mane ir užkrėtė noru sportuoti.

— Gal pasportavusi atliekate kokį nors ritualą?

— Pasportavusi niekada iš karto nevalgau. Stengiuosi išgerti natūralių sulčių. Po treniruotės gulinėti ir ilsėtis taip pat nepatartina. Mano treneris skatina verčiau atlikti raumenų tempimo pratimus.

— Žinau, kad labai mėgstate ruošti maistą. Ar esate iš tų žmonių, kurie patiekalą gali paruošti iš nieko?

— Turbūt visos moterys iš nieko gali paruošti bet ką. Šiaip sukiotis virtuvėje tikrai mėgstu. Mano vyrai visada valgo karštus pusryčius, o vakarienė jiems — irgi šventas reikalas.

Mėgstu eksperimentuoti. Gaminu neriebius ir greitai paruošiamus patiekalus. Dažnai žuvį kepu folijoje. Vyras be proto mėgsta mėsiškus, aštrius troškinius. Sūnus jų nevalgo, todėl jam atskirai ką nors paruošiu.

— Be kokio patiekalo negalėtumėte gyvent?

— Be salotų. Kiekvieną dieną jų turiu suvalgyti lėkštę. Salotas pati auginu šalia namų esančiame darže. O šaldytuve visada yra liesos varškės, jogurto, kiaušinių ir pieno.

— Kokias grožio procedūras mėgstate?

— Aš jų nekenčiu. Turbūt esu labai nemoteriška. Negaliu ilgai miegoti. Masažas mane erzina — vis skaičiuoji laiką, kada jis baigsis. Manau, moteriai būtini tvarkingi nagai, gražūs plaukai ir malonus kvapas.

— Kokios spalvos drabužių jūsų spintoje daugiausia?

— Baltos ir juodos. (Juokiasi.) Dabar darbas diktuoja spalvas, tad atsirado ryškesnių atspalvių drabužių. Renkuosi raudonus, kreminius, pilkų atspalvių. Šiemet į spintą įsileidau ir solidžią rudą su oranžiniu atspalviu.

Mano silpnybė — ilgos suknelės. Tik gaila, kad mūsų orai neleidžia jų vilkėti dažnai, — nuo lietaus apačia greitai sušlampa.

— TV seriale „Namai, kur širdis” vaidinote medicinos seselę. Taip pat filmavotės seriale „Mano mylimas prieše”, ne viename reklamos klipe. Galbūt turite daugiau siekių ir šioje srityje?

— Labiau traukia televizija, o ne kinas. Norėčiau gilintis į jos užkulisius. O reklamos klipuose filmuotis patiko. Ten viskas labai organiška.

Reklamos klipas kuriamas visą parą. Per tą laiką filmavimo aikštelėje pasikeičia daugybė žmonių. Todėl kai ekrane išvysti keliolikos sekundžių siužetą, nustembi.

— O jei pasiūlytų filmuotis apsinuoginusiai?

— Galėčiau nebent plaukioti baseine su maudymosi kostiumėliu. Ne daugiau. Nemanau, kad mano kūnas tobulas.

— Pernai kartu su vyru verslininku Rolandu Zacharevičiumi (kuriam dabar — 40 metų) atšventėte santuokos 10-metį. Tai daug ar mažai?

— Labai daug! (Juokiasi.) Trečdalį gyvenimo jau praleidau su vyru, o man — vos per 30.

— Sakoma, kad vyras — šeimos galva, o moteris — kaklas. O kaip yra jūsų šeimoje?

— Mes abudu kaklai. Abu lekiame, nenusėdime vienoje vietoje, nebijome prisiimti atsakomybės. Mūsų gyvenimas tikrai neliūdnas. Mes labai panašūs. Ir kuo toliau, tuo dar labiau panašėjame. Visi sako, kad net išvaizda jau supanašėjome. (Juokiasi.)

— Ar jūsų sūnus Robertas jau žino, kuo norėtų tapti užaugęs?

— Jis šimtu procentų įsitikinęs, kad bus policininkas ir darys Lietuvoje tvarką.

— Jis jus kritikuoja?

— Po laidos dažnai paskambina ir sako: „Šiandien atrodei negražiai ir padarei dvi klaidas.” Robertas — griežtas kritikas. Jo žmonai nebus lengva. (Juokiasi.)

— Turite darnią šeimą, katiną, šunį, mėgstamą darbą. Apie ką dar svajojate?

— Pirmiausia noriu išmokti ispanų kalbą. Turbūt dėl to, kad esu temperamentinga. Mano natūralūs plaukai yra garbanoti kaip mulatės. Antra, siekiu užsibrėžtų tikslų sportuodama.

— O kas jus labiausiai nervina?

— Negaliu pakęsti veidmainių. O tokių nemažai yra televizijos ir pramogų pasaulyje. Mielai bendrauju tik su laiko patikrintais draugais.

Per septynerius metus televizijoje šalia manęs atsirado tik keletas naujų bičiulių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.