Kaune ištekėjo konkurso „Mis Lietuva 2013 “ dalyvės V.Vaičaitės motina E.Gražėnaitė

Po dešimties metų pažinties penktadienį Kauno rotušėje aukso žiedus

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2013-08-23 18:27, atnaujinta 2018-03-01 18:54

E.Gražėnaitė ištekėjo už 57 metų išrinktojo bendrovės „Vaivora ir Ko“ direktoriaus Vacio Piktuižio, su kuriuo augina septynerių metų sūnų Matą ir ketverių metų dukterį Martyną.

„Meilė – stipri jėga. Ji mus ir atvedė į santuokų rūmus“, – kalbėjo jaunavedžiai, paklausti, kas privertė po dešimties metų įteisinti santykius.

Pora į rotušę atvyko su gausia palyda – bičiuliais, artimaisiais, kolegomis. Poros liudininkais tapo nuotakos mokyklos suolo draugė menininkė Aistė Laurinaitienė su vyru verslininku Petru Laurinaičiu.

Labiausiai pora džiaugėsi, kad svarbią dieną drauge buvo ne tik dvi bendros atžalos, bet ir vaikai iš pirmųjų santuokų. Vacys užaugino tris sūnus: 34 metų Paulių, 31 metų Andrių ir 28 metų Adomą.

Eglė turi dvi suaugusias dukteris – dvidešimtmetę Viktoriją ir metais jaunesnę Silviją.

Poros pažintis prasidėjo prieš dešimtmetį viename iš restoranų vykusioje Joninių šventėje. Pastebėjęs dailią šviesiaplaukę V.Piktuižis ją pakvietė šokio. Tuo metu abiejų ankstesnės santuokos buvo subyrėjusios, todėl po malonios pažinties kauniečiai pratęsė draugystę.

Vestuvių dieną E.Gražėnaitė vilkėjo kaunietės drabužių dizainerės Audronės Blinkevičienės kurtą kelius dengiančią baltą suknelę.

Jos ausis ir kaklą puošė vestuvių proga vyro padovanoti pagal užsakymą gaminti auskarai ir vėrinys iš aukso, perlų bei deimantų. Ištekėjusi Eglė pasiliko mergautinę pavardę.

Poros šventė vyko Kauno centre esančiame restorane. Po vestuvių kauniečiai leisis į kelionę po Italiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.