„Mis Lietuva 1998” nugalėtoją K.Pakarnaitę į konkurso atranką atvedė tėvai

„Mis Lietuva 1998” išrinkta Kristina Pakarnaitė džiaugsmo ašarų nebraukė ir rankomis veido nesidangstė. 19-metė gražuolė iš Vilniaus nekantriai atsakinėjo į žurnalistų klausimus. Jai knietėjo greičiau paskambinti tėvams, kurių skatinama išdrįso dalyvauti jubiliejiniame grožio konkurse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2013, 5:54 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:51 PM

Vilniaus Gedimino technikos universiteto Aviacijos institutą baigusi Kristina grožio konkurse dalyvavo pirmą kartą. Kristina yra lankiusi muzikos mokyklą, puikiai skambina pianinu, dainavo mergaičių chore „Liepaitės“.

K.Pakarnaitė yra sakiusi, kad sunkiausia buvo per repeticijas, kurios baigdavosi vėlai vakare. Galbūt todėl ir sulyso. Jos krūtinės apimtis siekė 88, liemens – 60, klubų – 90 centimetrų.

„Kai visos pavargdavo ir nebelikdavo vietos vaidybai, tuomet ir atsiskleisdavo tikrasis merginų charakteris. Nebūna namų be dūmų, bet nekurstėme aistrų, nespėliojome, kuriai atiteks karūna. Paprasčiausiai visos dirbome ir džiaugiamės tiek daug išmokusios per porą savaičių - pasakojo Kristina.

Sukneles konkurso nugalėtojai anuomet modeliavo dizainerė Jurga Kisieliūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.