„Mis Lietuva 1991“ D.Leleivaitė savo gyvenimą paskyrė sūnui ir savęs tobulinimui

„Mis Lietuva 1991“ titulą pelniusiai uteniškei Daliai Leleivaitei teko garbė pirmajai iš Lietuvos dalyvauti pasauliniuose grožio konkursuose. Konkurse „Mis Europa“ ji buvo išrinkta antrąja vicemis ir publikos numylėtine.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-29 14:06, atnaujinta 2018-03-01 16:24

Praėjus daug laiko po grožio konkursų moteris nemano, kad vėl juose dalyvautų, jeigu kas atsuktų laikrodį atgal. D.Leleivaitė prisipažino, kad grožio karalienės rinkimai jai paliko ne vien malonių įspūdžių ir prisiminimų. Nemaloniausias – pernelyg įkyrus smalsuolių ir spaudos dėmesys.

Po konkurso Dalios gyvenimas tekėjo įprasta vaga. Ji baigė medicinos mokslus, tačiau dirbo ne medicinos slauge, o kosmetikos pardavėja, reklamavo „Utenos trikotažo“ gaminius.

Vedybos su kraštiečiu gražuolei laimės neatnešė. Dalia nutraukė neilgai trukusią santuoką. Grožio karalienė įsitikinusi, kad skyrybos buvo vienas teisingiausių jos žingsnių gyvenime, o dėl šeimyninio gyvenimo nesėkmių buvo kaltas vyro potraukis į alkoholį.

Ištekėti dar kartą iškart po skyrybų grožio karalienė nesvajojo. Visą dėmesį ji skyrė sūnui Vykintui ir savęs tobulinimui. „Gyvenime nepasinaudojau daugeliu galimybių. Šiuo metu noriu atsigriebti už prarastas progas, todėl visą savo laisvalaikį skiriu tobulinimuisi – išmokau dirbti kompiuteriu, vairuoti, mokiausi anglų kalbos“, - prieš kurį laiką yra sakiusi Dalia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuvoje prasideda intensyviausių karinių pratybų ciklas