A.Pilvelytė ir D.Šamrajus – nauja pramogų pasaulio pora

Savaitgalį pajūryje vykusios aktoriaus Mariaus Jampolskio ir jo mylimosios Renatos vestuvės subūrė nemažai žinomų žmonių. Pasveikinti naujai susikūrusios šeimos atvyko ne vienas poros bičiulis, tarp kurių – būrys verslininkų, pramogų pasaulio atstovų.

Aistė Pilvelytė ir Dovydas Šamrajus jau kurį laiką pastebimi besilinksminantys drauge.<br>"Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Aistė Pilvelytė ir Dovydas Šamrajus jau kurį laiką pastebimi besilinksminantys drauge.<br>"Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-02 18:52, atnaujinta 2018-03-01 14:43

Į Palangos viloje „Auska“ vykusį uždarą vakarėlį vienas po kito riedėjo prabangūs automobiliai, fotografai paslapčia fiksavo atvykstančius svečius. Viename jų sėdėjo gerai nusiteikusi atlikėja Aistė Pilvelytė, greta jos – buvęs grupės „Pikaso“ narys Dovydas Šamrajus. Drauge į vestuvių puotą atvykę dainininkai iškėlė klausimų apie jų tarpusavio santykius.

Ir nors Aistė apie asmeninį gyvenimą su žurnalistais niekada neatviravo, poros bičiuliai neslepia – jiedu jau kelis mėnesius kartu. Porelė dar šią vasarą buvo drauge pastebėti pramogaujantys Šventojoje esančiame klube „Titanikas“.

Abiejų dainininkų gyvenimai - itin spalvingi. Aistė su verslininku Vladu Motieka buvo sukūrusi šeimą, jiedu augino dabar jau keturmetę dukrą, tačiau išblėsus jausmams santuoka prieš pusantrų metų iširo. Sunkų skyrybų laikotarpį išgyvenusi moteris dabar, rodos, vėl švyti.

Panašu, kad jos negąsdina skandalingas gyvenimas ir ne pačiomis šviesiausiomis spalvomis piešiama Dovydo praeitis. Dar gegužės mėnesį atlikėjas buvo sulaikytas dėl įtarimų gabenus narkotikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.