Į konkursą „Mis pasaulis“ R.E.Mazurevičiūtę išlydėjo mylimasis

„Mis Lietuvos“ karūnos laimėtoja Rūta Elžbieta jau išvyko į Indoneziją, kurioje vyks konkursas „Mis pasaulis“. Iš pradžių mergina viešės Balio saloje, kiek vėliau skris į Indonezijos sostinę Džakartą.

Rūta Elžbieta su širdies draugu Mantu.<br>D.Umbraso nuotr.
Rūta Elžbieta su širdies draugu Mantu.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-02 14:39, atnaujinta 2018-03-01 14:52

Oro uoste prie mylimojo Manto Pitkausko besiglaudusi gražuolė itin jaudinosi prieš artėjantį konkursą, jos akyse žibėjo ašaros.

„Liūdna“, - greit pasiteisino Rūta Elžbieta.

Ji patikino, kad liūdi, nes visam mėnesiui tenka palikti Lietuvą, atsisveikinti su artimaisiais ir širdies draugu. Vis dėlto konkursas „Mis pasaulis“ – tai naujas iššūkis ir nauja pradžia.

„Tikiuosi, kad man pavyks puikiai pristatyti Lietuvą, nenutiks jokių kuriozų ir viskas klostysis kaip sviestu patepta.

Visose rungtyse norėčiau sužibėti, bet kaip bus, taip bus. Galbūt finalinė Juozo Statkevičiaus kurta sukurta suknelė man padės sužibėti

Laiko pasiruošimui į Indoneziją Rūta Elžbieta turėjo vos kelias savaites. Visas sukneles, išskyrus finalinę, mergina susirado pati Kauno salonuose „Snobė“, „Waggon Paris“, „Balta“, kelias jų pasiuvo jauna dizainerė Valerija. Garliaviškės lagaminuose guli 30 vakarinių ir 30 kokteilio stiliaus apdarų, septynios poros batelių.

Garbingiausiai sulankstyta finalinė merginos suknelė. Per finalą mergina pasipuoš dizainerio Juozo Statkevičiaus kūriniu. Dizaineris R.E.Mazurevičiūtei iš viso dovanojo dvi sukneles. Kaip pati šviesiaplaukė sakė, suknelės yra subtilios, tačiau labai gražios.

Iš pradžių R.E.Mazurevičiūtė viešės Balio saloje. Čia ji susipažins su kitų šalių atstovėmis, dalyvaus įvairiuose labdaros renginiuose ir vakarėliuose. Kiek vėliau visos gražuolės pasiruošimą konkursui tęs Džakartoje.

Konkurse „Mis pasaulis 2013“ mergina ant scenos pasirodys pasipuošusi tautiniu kostiumu. Jis bus stilizuotas – iš šilko ir lino audinių, siuvinėtas.

Konkurso dalyvių lauks ir talentų užduotis. Tam Vytauto Didžiojo universiteto teisės studentė pasiruošusi. Rūta Elžbieta – krašto apsaugos savanorė, todėl Indonezijoje komisiją žada sužavėti kovos menų žiniomis. Mergina vežasi karinę uniformą. Ja pasipuošusi virs „Mis slaptąja agente“, pasikvies kurį nors vyrą į sceną ir parodys, ką sugeba.

„Tikiuosi, kad viskas pavyks gerai ir nieko nesužalosiu. Stengsiuosi pakviestą komisijos narį švelniai nuleisti ant žemės“, – juokėsi Rūta Elžbieta.

Paklausta, ar dvidešimt septynerių vaikinas Mantas nepavydi gražuolei dėmesio, mergina patikino, kad jos mylimasis yra supratingas ir tolerantiškas žmogus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.