A.Sabonytės laisvalaikis Slovėnijoje - ir su tėčiu

Lietuvos rinktinės krepšininkai antradienio rytą išskrido į Slovėniją. Kartu su rinktine į Slovėniją išskrido ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis su dukra Aušrine (16 m.). Panašu, kad paauglė nenuobodžiauja, o smagiai leidžia laiką su tėvu. Jiedu ne kartą kartu pastebėti drauge.

Arvydas Sabonis Slovėnijoje leidžia laiką su dukra Aušrine.<br>lrytas.lt nuotr.
Arvydas Sabonis Slovėnijoje leidžia laiką su dukra Aušrine.<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 3:00 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:22 PM

Ūgiu nuo brolių beveik neatsiliekanti Aušrinė nuo mažumės žaidžia krepšinį. Nors teigiama, kad A.Sabonytė savo karjeros nežada sieti su krepšiniu, akivaizdu, kad gyvenimas be jo merginai taip pat yra neįmanomas. Ji dalyvavo ir neformaliame nacionalinės komandos išlydėtuvių renginyje, kuris po paskutinio draugiško mačo su Gruzija vyko šalia penktojo Kauno „Žalgirio“ arenos sektoriaus.

Tiesa, Aušrinė domisi ne tik krepšiniu. Grožiu prilygstanti savo motinai, titulą „Gražioji vilnietė 1988“ laimėjusiai I.Mikelionytei-Sabonienei Aušrinė yra žengusi ir podiumu – demonstravo dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.