Antrąkart susituokė Seimo narys A.Matulas

„Dabar pats įsitikinau – jei niekam pats neskelbsi ir nesireklamuosi, tai gali tikėtis, kad tavo šventė praeis ramiai, be žurnalistų būrio“, – lrytas.lt sakė 57 metų Seimo narys Antanas Matulas. Prieš kelias savaites jis ramiai, dalyvaujant nedideliam artimųjų ir draugų būreliui, sumainė aukso žiedus su 43 metų vilniete Sandra.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Sep 3, 2013, 6:17 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:15 PM

Greičiausiai malonūs gyvenimo pokyčiai žinomam politikui į naudą. Pasvalyje antradienį sutiktas politikas, vilkintis džinsus ir languotus marškinius, atrodė ne pagal metus jaunatviškai.

Ilgametis Seimo narys A.Matulas pasinaudojo įstatymų numatyta galimybe civilinę santuoką įregistruoti jaunavedžių pasirinktoje vietoje. Jis su išrinktąja rugpjūčio 16-ąją susituokė vaizdingoje Pasvalio rajono vietoje, ant Ąžuolpamūšės piliakalnio. Vėliau su svečiais jaunavedžiai vakarojo netoli Panevėžio stūksančiame Bistrampolio dvare.

„Mes ne tokio amžiaus. Piršlio nekorėm, balta suknele nuotaka nesipuošė“, – daug apie savo vestuves neatviravo A.Matulas.

„Ir per vestuves buvo graži, ir dabar graži“, – paklaustas, kaip per tuoktuves atrodė jo išrinktoji, nedaugžodžiavo politikas. Redakcijos duomenimis, nuotaka iš tiesų buvo pasipuošusi ne baltos spalvos suknele.

Mažai politikas kalbėjo ir apie nuotaką. Jos vardas Sandra, ji pagal profesiją – medikė, bet jau ne vienerius metus dirbanti su politika susijusį darbą. „Dabar ji dirba užsienyje“, – lrytas.lt sakė A.Matulas.

Ši santuoka žinomam politikui – antroji. Su pirmąja žmona, kardiologe Nijole jis santuokoje išgyveno 30 metų, susilaukė 3 sūnų. „Mes išsiskyrę prieš ketverius metus, o kartu negyvenom penkerius“, – sakė A.Matulas. Politikas sakė nenorįs daug kalbėti apie asmeninio gyvenimo pokyčius, nes tai skaudina jo sūnus.

Pernai rudenį, prieš Seimo rinkimus, buvusi politiko žmona žiniasklaidoje išplatino viešą laišką, kuriame teigė, kad jųdviejų skyrybų priežastis – sutuoktinio neištikimybė. Tuomet Seimo narys A.Matulas sakė, kad buvusi žmona jį kerštaudama šmeižia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.