Krepšininko V.Dilio šeimoje - permainos?

Buvusio „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos puolėjo Vilmanto Dilio šeimoje – permainos. Sportininkas jau kurį laiką gyvena be žmonos Guostės Abeciūnaitės-Dilienės.

Guostė ir Vilmantas susituokė 2012 metais sausio pabaigoje Kauno Kristaus prisikėlimo bažnyčioje. Tų pačių metų vasarą porai gimė sūnus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Guostė ir Vilmantas susituokė 2012 metais sausio pabaigoje Kauno Kristaus prisikėlimo bažnyčioje. Tų pačių metų vasarą porai gimė sūnus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-03 15:43, atnaujinta 2018-03-01 14:22

„Taip, šiuo metu mes gyvename atskirai", - prisipažino G.Abeciūnaitė-Dilienė. Tačiau nors krepšininko bičiuliai jau spėjo padaryti išvadas, kad neseniai susituokusi pora suka skirtingais keliais, Guostė šią žinią neigia.

„Tiesiog auginame mažą vaiką, o Vilmantui reikia daug sportuoti, todėl mes su vaiku gyvename Palangoje, o Vilmantas - Vilniuje. Tačiau su vyru matomės kiekvieną savaitgalį", - patikino ji.

Guostė ir Vilmantas susituokė 2012 metais sausio pabaigoje Kauno Kristaus prisikėlimo bažnyčioje. Tų pačių metų vasarą porai gimė sūnus.

V.Dilys ir G.Abeciūnaitė-Dilienė šią vasarą dar kartu dalyvavo krepšininko Mindaugo Katelyno ir jo išrinktosios Ugnės vestuvių šventėje Italijoje.

Kaunietė G.Abeciūnaitė-Dilienė anksčiau dainavo merginų grupėje „Kitokios“. Moteris ne kartą dalyvavo įvairiuose grožio projektuose, buvo „Olialia“ mergaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.