Verslą kuriantis D.Baumila tikisi, kad nereikės rinktis tarp verslo ir muzikos

Dainininkas Donatas Baumila–Dūnis tikisi, kad artimiausiu metu jam neteks rinktis – verslas ar muzika. Atlikėjas vis atviriau užsimena apie tai, kad kitąmet sostinėje kartu su partneriais atidarys naują pramogų oazę.

Donatas Baumila vis atviriau užsimena apie tai, kad kitąmet sostinėje kartu su partneriais atidarys naują pramogų oazę.<br>M.Patašiaus nuotr.
Donatas Baumila vis atviriau užsimena apie tai, kad kitąmet sostinėje kartu su partneriais atidarys naują pramogų oazę.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 1:25 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:25 PM

Kol kas D.Baumila nepasakoja, kur ji įsikurs ir kas tai tiksliai bus – baras, naktinis klubas ar restoranas. Prietarais tikintis grupės „Kastaneda“ narys yra įsitikinęs, jog kartais reikia patylėti.

„Jei labai daug pripasakosiu, kur tai bus ir kaip atrodys, o vėliau, neduok dieve, nepavyks sumanymų įgyvendinti, kvailai atrodysiu”, - sakė D.Baumila–Dūnis.

Projektą finansuos jo partneriai. Dainininkas sakosi bendru jo ir kolegų turtu tapsiančioje pasilinksminimų vietoje dirbsiąs ne tik renginių organizatoriaus, bet ir administracinį darbą.

„Tikiuosi, jog viską pavyks suderinti ir atsisakyti koncertų neteks. Kurį laiką nekoncertavome su „Kastaneda“ partneriu Luku. Bet bendradarbiavimas neseniai atgimė. Rengiu ir solines programas, padedu broliui Vaidui organizuoti jo koncertinį turą. Nesinorėtų ką nors keisti“, - tvirtino D.Baumila.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.