Ž.Grigaitis žmonai Elle įteikė prašmatnų žiedą

Verslininkas Žilvinas Grigaitis (43 m.) gimtadienio rytą rugpjūčio 30-ąją prabudo nuo žmonos Elle Martin-Grigaitis (51 m.) bučinio. Lietuvoje viešinti australė sutuoktiniui surengė įsimintiną ir siurprizų kupiną dieną. Vyras mylimajai skolingas neliko – dovanomis pradžiugino ir ją.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Sep 3, 2013, 3:41 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:22 PM

Paskutinį rugpjūčio penktadienį Elle ir Žilvinas šampano taurėmis susidaužė ne kartą. Moteris pasistengė, kad vyras gimtadienį paminėtų kaip reikiant – su daug jo pačių geriausių bičiulių, mėgstamais užkandžiais. Visas gimtadienio dienos linksmybes australė organizavo vyrui nieko nežinant. Žilvinui beliko tinkamai pasipuošti ir nusiteikti staigmenoms.

„Apie tai, kas manęs laukia, nežinojau nieko. Tik gimtadienio rytą žmona prasitarė, kad eisime pasimėgauti SPA malonumais, kiek vėliau lauks saldi popietė pas dizainerę Ellą Tatarinovą mados namuose“, - žurnalui „Stilius“ pasakojo verslininkas. Negana to, australė labai norėjo apžiūrėti naujausią dizainerės kolekciją.

„Mielai dėviu sijonus ir sukneles. Tai – moteriškumo ženklas. Mano drabužinėje gausu mados namų „Chanel“ kūrinių. Tačiau juos sudėtinga sutalpinti į lagaminą, todėl į Lietuvą atsivežiau tik kelis pamėgtus drabužius. Mane sužavėjo jūsų šalyje gaminami drabužiai iš lino. Juos malonu dėvėti kasdien. Žinoma, dizainerių kurti apdarai – visai kas kita. Jau nusižiūrėjau kelis Ellos sukurtus drabužius“, - nusišypsojo E.Martin-Grigaitis.

Kaip rašo dienraščio „Lietuvos rytas" priedas „Stilius", nors gimtadienio dieną visas dėmesys ir dovanos atiteko Žilvinui, vyras žmonos palepinti nepamiršo. Pusantrų metų laukęs iš Niujorko atkeliaujant prašmatnaus žiedo, verslininkas pagaliau jį gavo ir įteikė mylimajai. Tai – vestuvinio žiedo, kurio vertė 200 tūkst.litų, pakaitalas. Elle jį galės nešioti kiekvieną dieną, o tikrąjį jų meilės simbolį laikys saugiai pasidėjusi seife ir pasipuoš tik progomis.

Tiesa, E.Martin-Grigaitis vestuvinio žiedo kopiją įteikė ir jam, mat Žilvinas nori pasaugoti savo keturiais deimantais puoštą meno kūrinį.

Gimtadienio vakarą pora praleido romantiškai vakarieniaudama tik dviese restorane „Steakhouse Hazienda“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.