Gimtadienio ir grožio studijos atidarymo proga K.Ivanovai bičiuliai padarė staigmeną

Verslininkė Kristina Ivanova turi dvi progas švęsti. Rugsėjo 6-ąją jai sueina 26-eri, o kelias dienas prieš asmeninę šventę moteris surengė antros savo grožio studijos „Kristina“ atidarymą. Raudona, žeme šluojančia suknele pasipuošusi Kristina vos spėjo priimti bičiulių sveikinimus, o gėlių puokštės sunkiai tilpo į glėbį.

K.Ivanovos gimtadienio ir grožio studijos atidarymo šventė.<br>T.Bauro nuotr.
K.Ivanovos gimtadienio ir grožio studijos atidarymo šventė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Sep 4, 2013, 7:42 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:38 PM

Prie senamiestyje įsikūrusios grožio studijos „Kristina“ įėjimo svečius pasitiko angelus primenančios mergaitės iš rojaus. Gėlių vainikais papuošusios plaukus merginos kiekvienam ateinančiam įteikė po baltos rožės žiedą.

Kiek tolėliau artimiausių draugų, verslo partnerių ir šeimos narių laukė pati K.Ivanova. Ją šia proga papuošė mados namų „Femmes Fatales“ dizainerė Ella Tatarinova. „Jaučiuosi nuostabiai. Ella man pati išrinko šią suknelę, ji puikiai žinojo, kas man tinka ir patinka. Tai būtent ta raudona suknelė, kurios man ir reikėjo“, - džiaugsmingai kalbėjo Kristina. E.Tatarinovos mados namai įsikūrę prie pat Kristinos grožio studijos. K.Ivanova sakė, kad abi su dizainere viliasi, jog greitu metu ši vieta pavirs stiliaus ir grožio oaze.

Tikrąją savo gimtadienio dieną Kristina praleis su mylimuoju ir bičiuliais. Jie K.Ivanovai padarė staigmeną ir padovanojo kelionę į Londoną. Būtent ten verslininkė pūs dvidešimt šešias žvakutes nuo torto ir pakels šampano taurę į savo sveikatą.

Portalo lrytas.lt paklausta, kokiais sveikinimais ją apdovanojo draugai, Kristina sakė, kad iš jų sulaukė daug gražių žodžių ir linkėjimų toliau aplinkinius žavėti savo išvaizda ir veiklumu.

„Žydėk, kaip žydi dabar, man, kaip moteriai, tai yra didžiausias komplimentas. Esu jiems už tai dėkinga. Buvo smagu iš bičiulių sulaukti padrąsinimo toliau sėkmingai vystyti verslus ir išlikti stipriai“, - nusišypsojo K.Ivanova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.