„Naujų pupyčių“ narė V.Jakutienė į renginius vaikšto be liemenėlės

Ketvirtadienio vakarą sostinės senamiestyje duris atvėrė prašmatnus restoranas ir naktinis klubas „Glory Bar by Stikliai“. Pasidžiaugti sėkme ir pasveikinti viešbučio ir restorano bendraturčių Anos ir Aleksandro Ciupijų bei Romo Zakarevičiaus atvyko ne viena pramogų pasaulio žvaigždė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2013, 12:27 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:58 PM

Pasipuošę stilingais drabužiais jie skubėjo į klubo atidarymą. Tarp visų vakarėlio svečių bene labiausiai akį traukė „Naujų pupyčių“ vokalistė Vita Jakutienė. Tiksliau, provokuojanti jos iškirptė. Balta nėriniuota jos palaidinė išdavė – moteris nemėgsta suvaržymų ir į vakarėlius vaikšto be liemenėlės. Tiesa, intymiausias kūno vietas ji gudriai pridengė kailine liemene ir taip išlaikė paslapčia į iškirptę krypstančius žvilgsnius.

Vitą į vakarėlį atlydėjo jos vyras. Pora augina du vaikus, penkiametę dukrą Nikoletą ir metukų sūnų Armandą, tačiau jų paprastai į renginius drauge su savimi neima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl įvyko visuotinis elektros išjungimas Ukrainoje?