Operos ir baleto teatre – šalies garsenybių spindesys ir holivudiška prabanga

Daugiau nei 600 kvadratinių metrų raudonojo kilimo, nutiesto prie Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro įėjimo, atkreipė sostinės praeivių dėmesį. Čia pat vienas po kito atriedantys prabangūs „Range Rover“ automobiliai ir iš jų išlipusios šalies garsenybės spindėjo ne tik nuo savo prašmatnių apdarų, bet ir nuo fotografų blyksčių. Operos ir baleto teatre surengtas iškilmingas prekės ženklo „Martini“ 150 metų jubiliejus.

Iškilmingo renginio svečiai.<br>D.Umbraso nuotr.
Iškilmingo renginio svečiai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2013, 10:28 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:40 PM

Pačiame sostinės centre svečių laukė ne tik gardūs užkandžiai bei gėrimai, bet ir smagi vakaro programa, kuri tęsėsi iki vidurnakčio.

Veidrodinėje scenoje muzikinę staigmeną paruošė dainininkė Justė Arlauskaitė – Jazzu su „Happyendless“ vokalistu ir muzikantu Sauliumi Prūsaičiu. Jiedu atliko pasaulinių hitų perdirbinius: „UB40“, dainininkės Cher, „Depeche Mode“, „Moloko“ kūrinius.

J.Arlauskaitė specialiai šiam vakarui ryžosi išvaizdos pokyčiams. Atlikėja nesidrovėjo svečiams pademonstruoti daug nuogo kūno, o ryškus makiažas merginą pavertė sunkiai atpažįstama. Dainininkė neslėpė, kad pasirodyti su išties agresyviai seksualiu įvaizdžiu jai buvo iššūkis. Seksualų įvaizdį dainininkei sukūrė ir kostiumą pasiuvo dizainerė Daiva Urbonavičiūtė. Drabužių kūrėja idėjų sėmėsi iš garsiausių pasaulio muzikos žvaigždžių, tokių kaip Madonna, Beyonce, Dita Von Teese.

Specialiai šiam renginiui garsiausi Lietuvos dizaineriai sukūrė jubiliejinius „Martini“ marškinėlius, kurie buvo pristatyti šventės metu.

Prekės ženklas „Martini“ rugsėjo viduryje organizuoja tarptautinį renginį prie Komo ežero Italijoje. Į jį pakviestos pasaulinio lygio įžymybės, o svečiams koncertuos žvaigždė iš Didžiosios Britanijos Lily Allen. Lietuvai atstovaus stilistė Asta Valentaitė ir „Martini sėkmės formulių“ konkurso nugalėtoja Laurita Grigaliūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.