„Mėslitos“ direktorius S.Poška Palangos pliaže įsigijo sklypą

„Dviračio šou“ į BTV eterį grįžta jau pirmadienį, aštuntą valandą vakaro kartu su naujausiais „Mėslitos“ direktoriaus Sauliaus Poškos nuotykiais. Turtingas vyras pasirinko puikią atostogų kryptį – Palangą, kurioje direktorius nesilankė daugiau nei dvidešimt metų. Mat ant šio kurorto turtuolis buvo rimtai įpykęs. Pirmą kartą apsilankius prie jūros, septynerių metų amžiaus S.Poškai vėjas į jūrą negailestingai nunešė pripučiamą kamuolį. Tada jis sau prisiekė ten daugiau nebevažiuoti. BTV „Dviračio šou“ kūrėjus ištiko lengvas šokas jį netikėtai sutikus pačiam Basanavičiaus gatvės viduryje.

„Mėslitos“ direktorius S.Poška Palangos pliaže įsigijo sklypą.<br>BTV nuotr.
„Mėslitos“ direktorius S.Poška Palangos pliaže įsigijo sklypą.<br>BTV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 3:47 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:01 AM

„Mėslitos“ direktorius S. Poška apsidžiaugė pamatęs pažįstamus veidus ir prisipažino, kad naujai atrasta Palanga jam yra daug artimesnė už prabangiausius pasaulio kurortus. „Kol ten visokie pseudo žinovai peza apie visokius ten Sentropezus, aš žinau, geriausia yra čia – Palangoje. Aišku, esu išmaišęs visokias ten Turkijas, Egiptus, Tailandus. Esu išbandęs įvairiausius ekskliuzyvus, inkliuzyvus ir žvaigždutes. Nėra tokio penkių žvaigždučių viešbučio, kuriame nebūčiau valgęs ir gėręs, o po to nulūžęs prie baseino vakare, bet nuo to man vemt norisi“, - apie ankstesnius atostogų pasirinkimus pasakojo S. Poška.

Vienas iš Palangos pliusų – ekstremalios pramogos. Kaip ir daugelis turtingų žmonių, taip ir S.Poška turi ekstremalių pomėgių. Nors dabar labai madinga kaituoti, buriuoti, šokinėti su parašiutu, „Mėslitos“ milijonieriui tai tėra vaikų žaidimai. Jam atostogų metu prireikė stipresnių įspūdžių. „Man, žinokit, Palangoj adrenalino tikrai užtenka. Kiekvieni pietūs Basanavičiaus gatvėje yra tikra rusiška ruletė. Čia karbonadas – kaip Japonijoj žuvis Fugu, kurios pavalgius būna neaišku – liksi gyvas ar ne. Suteikia atostogoms spalvų. Niekada nežinau ar baigsiu stipriu apsinuodijimu ar tik lengvu oro gadinimu. Žinot, omarai, krevetės, kalmarai – nereikia čia man to jūros dugno, kol yra Palanga su savo karbonadais “, - teigė jis ir pridūrė žinantis net tris kurorto kavines, kuriose pavalgius jis dar neapsinuodijo. Tačiau jas išduoti griežtai atsisakė. „Viena galiu jums papasakoti – nėra tokios vietos Palangoje, kur būtų geri ir šaltibarščiai, ir vištienos filė džiūvėsėliuose“, – pasakojo jis.

Taip pat dėmesį mėgstantis milijonierius tiesiog žydi nuo čia jam skiriamo dėmesio. „Aš ne kokia ten Aušra Marija Povilionienė ir nuo viešumo bėgti neketinu. Aš juo mėgaujuosi. Ten, užsienyje, aš tik eilinis turtingas turistas. O čia aš ne bet kas – čia aš pats Saulius Poška“, - pasakojo direktorius, išdidžiai vaikštinėdamas Basanavičiaus gatve.

Milijonierius S.Poška taip pat nusprendė įsigyti nedidelį plotelį paplūdimyje. „Noriu turėti erdvės sau. Negaliu pakęsti aplinkui nešiojamų čeburekų kvapo. Jie man primena „ Mėslitą““, - privačiame paplūdimio plote nosį raukė įnoringas milijonierius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.